Meningen van bezoekers over de Telegraaf
Home

Geef een waardering (aantal sterren) aan de Telegraaf en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Meningen over de Telegraaf

De Telegraaf krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 7.6. Wil je zelf ook je mening geven over deze krant of een reactie geven op een beoordeling van iemand anders?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. René Nelck over de Telegraaf
, cijfer: 8

Abonneren op de Telegraaf op Internet?

Telegraaf abonnement

Ik lees vaak losse nummers van de Telegraaf maar ik zit steeds met die kranten thuis. Ik wil geen kranten meer in huis maar ik wil me wel abboneren op de Telegraaf i. Dus de krant op internet zodat ik geen kranten meer in huis heb. Is dat mogelijk? Ik heb een keer de Telegraaf i op internet gezien en ik vond het heel fraai en handig. Ik zou veel reclame maken als ik van de Telegraaf zou zijn want de Telgraaf i is echt bijzonder mooi en zeer handig. Ik kan dan ook bijzondere stukken uit de krant uitprinten, ook echt heel handig. Bijvoorbaat dank voor uw reactie. lees meer »

02. M. Pelser
, cijfer: 3

De Telegraaf verkoop gaat over lijken !

Gisteren heb ik mijn abonnement op De Telegraaf beëindigd. De verslaggeving van het "nieuws" is te eenzijdig, halfslachtig, sensatiebelust en onsmakelijk commercieel. En bovendien maar al te vaak zijn de artikelen het niet eens waard in het nieuws te zijn. lees meer »

03. J.G. van Schajik
, cijfer: 7

Kiosk gaat voor abonnees?

Goede morgen. Ik heb vanmorgen geen krant gehad. Ik gebeld, kreeg als antwoord dat er een tekort was. Ik krijg hem later op de dag. Maar ik ging eens in een paar winkels kijken en daar lagen ze er wel. Gaan kiosken en dat soort winkels voor, dan wij als 40 jaar een abonnement hebbende? Ik vind dat dit niet moet kunnen. Groeten uit Woerden. lees meer »

04. W. Davelaar
, cijfer: 10

De Telegraaf is een complete en goed leesbare krant, ongeveer de enige nog op groot formaat. Daar is menigeen wel bijgebaat die in de toekomst nog verder op weg gaat en nog verder verbeterd gaat worden vroeg of laat.

05. J. Kollaart
, cijfer: 6

Kranten bezorgen een ramp

Ik heb een proefabonnement kado gekregen en ik ontving een brief dat de krant bezorgd zou gaan worden van 8 t/m 28 september 2006. Niet dus. Ik heb de krant ontvangen op zondag 10 september, dus vandaag mis ik er al vijf.

De contactgegevens van de abonneeservice van de Telegraaf kunt u vinden op deze pagina.

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06 t/m #10]

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

« Eerste beoordelingen pagina | Volgende Telegraaf meningen pagina »
Meer bladen en meningen
Privé
abonnement
Privé proefabonnement
Avrobode
abonnement
Avrobode proefabonnement
AD Algemeen Dagblad
proefabonnement
AD Algemeen Dagblad proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws