De Telegraaf recensie van René Nelck
Home

Laat een beoordeling achter over de Telegraaf en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

De Telegraaf recensie

Review index: Eerste recensie | Telegraaf recensie #2 »

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over de Telegraaf »

# 1 - René Nelck

Abonneren op de Telegraaf op Internet?

Waardering: 8 / 10
De Telegraaf
Word abonnee van de Telegraaf

Aanbieding
Neem een abonnement op de Telegraaf met korting oplopend tot 67% en kies hierbij uit Weekend (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), Compleet (maandag t/m zaterdag papier + digitaal) , volledig digitaal of Premium. De Telegraaf: spraakmakend de grootste met iedere dag het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws, entertainment en financieel nieuws. Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.


Ik lees vaak losse nummers van de Telegraaf maar ik zit steeds met die kranten thuis. Ik wil geen kranten meer in huis maar ik wil me wel abboneren op de Telegraaf i. Dus de krant op internet zodat ik geen kranten meer in huis heb. Is dat mogelijk? Ik heb een keer de Telegraaf i op internet gezien en ik vond het heel fraai en handig. Ik zou veel reclame maken als ik van de Telegraaf zou zijn want de Telgraaf i is echt bijzonder mooi en zeer handig. Ik kan dan ook bijzondere stukken uit de krant uitprinten, ook echt heel handig. Bijvoorbaat dank voor uw reactie.

Noot van de redactie:helaas biedt de Telegraaf op het moment van schrijven nog geen 'Internet-only' abonnement op de krant aan.

Geef zelf je visie op de Telegraaf »

De Telegraaf wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.6

Er zijn in totaal tien uitgebreide recensies en 66 korte reviews geschreven voor de krant de Telegraaf, hierboven vind je recensie #1. Lees je deze krant ook, of heb je de Telegraaf recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Telegraaf

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op de Telegraaf? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van deze krant helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het dagblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Privé
abonnement
Privé proefabonnement
AD Algemeen Dagblad
proefabonnement
AD Algemeen Dagblad proefabonnement
Avrobode
abonnement
Avrobode proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws