Alfred Hitchcock Mystery magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Alfred Hitchcock Mystery magazine

12x Alfred Hitchcock Mystery magazine £ 131,94
Alfred Hitchcock Mystery magazine

Laat iedere maand de rillingen over je rug lopen met de verhalen uit het blad Alfred Hitchcock Mystery magazine!

Bekijk de actie »
 

Alle Alfred Hitchcock Mystery magazine abonnement aanbiedingen

  1. 12x Alfred Hitchcock Mystery magazine £ 131,94
    jaarabonnement
        Meeste voordeel

Alfred Hitchcock Mystery magazine lees je nu al vanaf £ 131.94

Aanbieding Korting   Soort abonnement
12 nummers £ 131,94   Bestel doorlopend

Alfred Hitchcock Mystery magazine is een maandelijks verschijnend blad vol met spannende, mysterieuze en intrigerende korte verhalen. Het tijdschrift verschijnt al sinds 1956 en is al die tijd één van de belangrijkste uitgaven in de genres mystery, misdaad en spanning geweest. Het blad publiceert in de reeds genoemde categorieën verhalen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast bevat AHHM nieuws uit de wereld van de mystery en recensies van de nieuwste boeken.

Alfred Hitchcock Mystery vertegenwoordigt ieder subgenre binnen het genre mysteryverhalen. Van de klassieke 'whodunit' tot snoeiharde verhalen boordevol spanning en van het traditionele horror-verhaal tot romantische suspenseverhalen met een gothic novel tintje. En natuurlijk alles daar tussen in! Het magazine is en/of was het thuishonk van veel befaamde schrijvers waaronder Martin Limón, Rhys Bowen (pseudoniem van Janet Quin-Harkin), Jane K. Cleland, Loren D. Estleman en Kristine Kathryn Rusch. Daarnaast heeft het blad door de jaren heen ook een groot aantal nieuwe auteurs geïntroduceerd die inmiddels hun sporen hebben verdiend binnen het mystery-genre. Onder meer Donald E. Westlake, Robert Bloch en Jack Ritchie waren schrijvers van het eerste uur.

De verhalen die in Alfred Hitchcock's Mystery magazine gepubliceerd zijn hebben vele prijzen gewonnen, waaronder de Robert L. Fish Award voor ' Best First Mystery Short Story of the year'. Andere gewonnen awards zijn onder meer de Amerikaanse Edgar Allan Poe Awards, Anthony Awards, Agatha Awards, de Canadese Arthur Ellis Awards en de prestigieuze Ellery Queen Award voor uitblinkende schrijfteams en bijzondere mensen die werkzaam zijn in de mystery-uitgevershoek. Het blad blijft nu al decennia lang erkenning krijgen voor haar verhalen, schrijvers en redacteuren.

Moord, chaos, mysterieuze zaken... Lees vanaf nu iedere maand bloedstollende verhalen waar je de rillingen van over de rug gaan lopen van de beste auteurs, reeds bekend of pas begonnen in het mystery-genre: neem een jaarabonnement op Alfred Hitchcock Mystery Magazine. Tip: je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven aan een liefhebber van dit genre!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Alfred Hitchcock Mystery Magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Dell Magazines uit New York.

Deel deze Alfred Hitchcock Mystery magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Alfred Hitchcock Mystery magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Alfred Hitchcock Mystery magazine acties met korting

Aanbieding 1 - 12x Alfred Hitchcock Mystery magazine £ 131,94  stopt automatisch: nee

Van
£ 131,94
Voor£ 131,94

Twaalf keer Alfred Hitchcock Mystery magazine voor £ 131,94.

Vraag aan

Meer abonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
Proefabonnement: 3x Schrijven Magazine 13,75

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, schrijftips, trucs, informatie en inspiratie. Neem nu een proefabonnement van drie nummers (een half jaar), geef het blad drie of zes maal cadeau of kies voor een jaarabonnement met 34% korting.
 één recensieUw besparing: 7,10

34%
korting
Van € 20,85 voor € 13,75
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Dans
Dans Magazine
Proefabonnement: 3x Dans Magazine 11,95

Dans magazine is hét danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek - o.a. de dansstijlen moderne dans, ballet, tango, hiphop, werelddans en jazzdance komen aan bod. In ieder nummer vind je praktische en inspirerende danstips & trucs, exclusieve kijkjes achter de schermen, interviews met dansers en choreografen en de laatste nieuwtjes uit de danswereld. Neem een proefabonnement van drie nummers, geef het blad drie of zes keer cadeau of kies voor een jaarabonnement met 45% korting!
 één recensieUw besparing: 6,05

34%
korting
Van € 18,00 voor € 11,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Archeologie Magazine
Archeologie Magazine
Proefabonnement: 3x Archeologie Magazine 13,75

Archeologie Magazine is een diepgravend en onthullend tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in archeologie. Neem nu een proefabonnement, geef het blad drie of zes maal cadeau of kies voor een jaarabonnement met 58% korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 10,10

42%
korting
Van € 23,85 voor € 13,75
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Alfred Hitchcock Mystery magazine abonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
SFX magazine
digitaal abonnement
SFX magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws