Schrijven Magazine recensie van Florien Petersen

Schrijven Magazine recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Schrijven »

# 1 - Florien Petersen

Schrijven, vang de inspiratie

Waardering: 9 / 10
Schrijven Magazine
Word abonnee van Schrijven Magazine

Aanbieding
Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.


Samenvatting recensie
Het tijdschrift Schrijven Magazine biedt naast schrijftips en adviezen ook de nodige inspiratie en onderwerpen waarmee je wel even zoet bent.

Naast mijn computer staat een warme mok chocolade melk. De slagroom zakt al een beetje in en mijn neus ligt bijna op het toetsenbord. Mijn hersencellen vergrijzen, zo hard probeer ik inspiratie te vinden. Ik zucht, steun en kreun... Maar niks blijkt te helpen.

Het blad "Schrijven" zie ik nu als mijn redding, naast al de tips en adviezen (die ik goed gebruiken kan, aangezien ik mezelf nog lang geen professional wil noemen...) vind ik hier ook de nodige inspiratie en onderwerpen waarmee ik wel even zoet ben. Precies wat ik nodig heb! De layout van dit blad vind ik niet heel bijzonder. Het is gewoon, simpel en strak. Maar goed, het gaat voornamelijk om de inhoud en die is helemaal goed.

Ik schrik op als mijn vriend binnenkomt. Hij leest wat ik geschreven hebt en ik zie de frons in zijn wenkbrauwen. "Lieverd, waarom schrijf je niet een leuk kerstverhaal." Ik glimlach. En neem een slok van mijn chocolademelk. Samen met mijn hernieuwde inspiratie begin ik te schrijven... Wie weet wordt het wel wat voor die ene wedstrijd in dat leuke tijdschrift.

9

Geef zelf je mening over Schrijven »

Schrijven Magazine wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er is één recensie geschreven voor het tijdschrift Schrijven Magazine, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Schrijven recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Schrijven Magazine

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Schrijven Magazine? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het blad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Schrijven Magazine

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Schrijven Magazine (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Atelier
proefabonnement
Atelier proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws