All About Beer aanbieding

Proefabonnement op All About Beer

All About Beer  USA
All About Beer

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Een tijdschrift dat alleen maar over bier gaat? Jazeker, het bestaat echt en het heet heel toepasselijk 'All About Beer'. Dit Amerikaanse blad bestaat al meer dan 35 jaar en verschaft bierliefhebbers wereldwijd zes maal per jaar het laatste nieuws en de beste informatie over met name ambachtelijk en op kleine schaal gebrouwen bieren en speciaalbieren. Met All About Beer magazine ontdek je de nieuwste bieren en biertrends, lees je interviews met bierbrouwers en -liefhebbers en kom je aan de hand van uitgebreide reviews en tests te weten wat de lekkerste biertjes zijn. Ben je gek op bier en wil je op de hoogte blijven van alles wat er in de bierwereld gebeurt? Dan is dit blad een echte aanrader. De redactie bestaat namelijk uit echte bierexperts en -geeks die één ding gemeen hebben: ze zijn gek op het gerstenat in alle varianten en smaken! Als je nu een jaarabonnement neemt kun je zes nummers boordevol biernieuws verwachten:

  • Bier brouwen - uitgebreide en diepgaande artikelen over het (zelf) brouwen van bier. Het nog immer geldende en inmiddels 500 jaar oude Reinheitsgebot, de Duitse warenwet die gebiedt dat bier alleen bier mag heten als het uit de ingrediënten hop, gemout graan, water (en gist) bestaat geldt bij brouwen als een belangrijke leidraad. Bier kan ondanks deze strenge regels gelukkig toch in een zeer grote variatie aan smaken en stijlen worden gebrouwen dankzij verschillende brouwtechnieken. In het blad lees je er alles over.
  • Bier en mensen - interviews met en reportages over mannen én vrouwen die de wereld van het bier vorm geven en het verschil maken door nieuwe smaken uit te vinden. Maar je vindt er ook regelmatig artikelen over bierliefhebbers en verzamelaars van allerlei biergerelateerde zaken.
  • Reizen - dat All About Beer een blad voor lezers over de hele wereld is wordt hier duidelijk: er wordt door de redactie flink wat gereisd. Wat te denken van een fietstour door zuidelijk België op jacht naar lekkere biertjes of een artikel over de echt Nederlandse snack bitterballen?
  • Cultuur en geschiedenis - hier moet je denken aan reportages over biermusea wereldwijd, boeiende artikelen over oude, geheime recepten voor het maken van bier die gevonden zijn in stoffige kelders van oude brouwerijen en de geschiedenis van oude bars die ambachtelijke bieren schenken.
  • Zelf bier brouwen - In het blad staan regelmatig artikelen over het zelf brouwen. Bijvoorbeeld: hoe brouw je zeldzame Duitse bierspecialiteiten als Dampfbier, Gose of Münster Altbier? Ook nieuw uitgekomen boeken over hobbybrouwen worden besproken.
  • Stijlen en smaken - wat zijn de komende tijd de nieuwe trends qua smaken? De nieuwe biertrends worden hier besproken.
  • Voedsel en recepten - bier gaat prima samen met veel soorten voedsel, niet alleen met bitterballen dus. Je krijgt de beste recepten die je met allerlei soorten bier kunt combineren voorgeschoteld.

Kortom: met All About Beer ben en blijf je helemaal op de hoogte van het bierwereldje en alles daaromheen. Tip: een abonnement op dit tijdschrift is natuurlijk ook een geweldig kado voor de echte bierfanaat!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Geef je All About Beer kado dan stopt de bezorging automatisch na zes nummers (een jaar). All About Beer is een Amerikaans blad en wordt uitgegeven door All About Beer, LLC. De distributie in Nederland wordt verzorgd door Engelsebladen.

Deel deze All About Beer aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over All About Beer »
Titel: All About Beer
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vrije tijd & hobby

Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 3x Zin 17,50

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven.
 zeventien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zoom
Zoom.nl
Proefabonnement: 3x Zoom 15,-

Neem een automatisch aflopend proefabonnement op ZOOM van drie nummers met 23% korting!
 één recensieUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Noorderland
Noorderland
Proefabonnement: 3x Noorderland 12,-

Noorderland is een informatieve glossy over het goede leven in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.
 twee recensiesUw besparing: 8,97

43%
korting
Van € 20,97 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 16,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 2,25

12%
korting
Van € 18,75 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
All About Beer proefabonnement aanbieding, rubriek vrije tijd & hobby bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Fine Woodworking magazine
Autoweek Classics
proef abonnement
Autoweek Classics
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws