ARTnews aanbieding

Proefabonnement op ARTnews

ARTnews  USA
ARTnews

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift ARTnews is een blad over beeldende kunst met het hoofdkwartier in New York City. Het magazine besteedt aandacht aan zowel oude als hedendaagse kunst en brengt daarnaast verslag uit van mensen, lopende kwesties, trends en gebeurtenissen die de internationale kunstwereld vormgeven. Dit alles komt in de vorm van kort nieuws, diepgaande reportages, recensies van tentoonstellingen en profielschetsen van kunstenaars en verzamelaars.

De eerste editie van ARTNews stamt reeds uit 1902; hiermee is het direct het oudste en meest verspreide kunsttijdschrift ter wereld. Tussen de bijna 200.000 lezers uit zo'n beetje alle landen en werelddelen zitten een hoop kunstverzamelaars, kunsthandelaren, historici, kunstenaars, directieleden van musea, curatoren en natuurlijk (het leeuwendeel) kenners en enthousiastelingen.

Gedurende de vele jaren van bestaan hebben duizenden bekende personen uit de kunstwereld bijgedragen aan het blad, waaronder Alfred Barr (de eerste directeur van het Museum of Modern Art in New York), de filosoof en schrijver Jean-Paul Sartre, de Amerikaanse kunsthistoricus en verzamelaar Bernard Berenson, romanschrijfster Francine Prose en de neo-expressionistische kunstschilder David Salle.

De redactie van ARTnews wil er graag voor zorgen dat u door het lezen van het blad nog meer van kunst gaat genieten dan u al doet. Met maar liefst 23 journalistieke prijzen in de zak neemt ze u mee achter de schermen van de boeiende, steeds maar groeiende om niet te zeggen exploderende wereld van de kunst. In ieder nummer van ARTnews vindt u daarom diepgravende, kleurrijke profielen van grote kunstenaars, verzamelaars en handelaren, voorbeschouwingen en recensies van tentoonstellingen in musea en galeries over de hele wereld, intelligente en levendige artikelen over hoe je het beste naar verschillende vormen van kunst kunt kijken, nieuws en achtergronden over lopende zaken, trends en evenementen.

Ieder jaar, aan het eind, verschijnt de speciale ARTnews 200 editie, die geheel gewijd is aan de grootste kunstverzamelaars ter wereld. De lijst wordt samengesteld aan de hand van interviews met en gegevens van verzamelaars, curatoren, handelaren, veilinghuizen en musea. Degenen die op de lijst staan worden ook ondervraagd, en hun antwoorden worden gebruikt om trends te signaleren en statistieken op te maken, bijvoorbeeld van uit welk deel van de wereld de meeste verzamelaars komen.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Indien u gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geeft u het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. ARTnews verschijnt vier maal per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Art Media Holdings te New York.

Deel deze ARTnews aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ARTnews »
Titel: ARTnews
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Palet
Palet
Proefabonnement: 3x Palet 24,95

Palet is het blad voor wie van kunst houdt vol met interviews, achtergronden en verdieping, aandacht voor nieuw talent en de beste exposities.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans
6x Dans 19,95

Dans is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
ARTnews proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Palet
proef abonnement
Palet
Atelier
proef abonnement
Atelier
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws