Astronomy magazine aanbieding
Home

Proefabonnement op Astronomy magazine

Astronomy  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse tijdschrift Astronomy is 's werelds grootste blad over astronomie en alles wat daarbij komt kijken. Het magazine biedt je in ieder nummer de meest enerverende en op visueel vlak vaak verbluffende verslaggeving over de wijdse nachtelijke hemel van de betreffende maand. Verder bevat het tijdschrift wetenschappelijke reportages van experts, schitterende gedetaileerde fotografie in heldere kleuren, een complete beschouwing van de sterrenhemel, de perfecte tips om goed te kunnen observeren, informatieve reviews van telescopen en andere apparaten en materialen en nog veel meer! Dit alles in een makkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijke stijl zodat astronomen op ieder niveau er wat aan hebben.

Wat is de missie van de nieuwe TESS ruimtetelescoop van de NASA? Wat voor materiaal en omstandigheden heb je nodig om Pluto goed te kunnen observeren? Hoe veranderde Mars van een planeet met vloeibaar water in een ijskoude woestijn? Welke sterrenstelsels zijn de grote jongens die de dienst uitmaken in de Lokale Groep? Hoe moet je, nu ze de laatste tijd zoveel worden ontdekt, exoplaneten classiciferen? Wat kunnen we leren van de eerste gegevens die Gaia, de ruimtetelescoop die de ESA in 2013 lanceerde met als doel een 3D-kaart van onze melkweg te maken, heeft verzameld? Dit soort onderwerpen kun je verwachten in Astronomy. Daarnaast zijn er de nodige vaste rubrieken en columns van bekende astronomen en andere wetenschappers.

Neem nu een abonnement op Astronomy magazine en lees iedere maand over de laatste ontdekkingen op het gebied van sterren en exoplaneten en nieuws over de planeten, manen, kometen en meteoren in ons eigen zonnestelsel. En leer hoe je deze wonderen van het universum het beste kunt observeren. Astronomy kan zowel voor de hobby-astronoom als professionele astronoom interessant zijn. Het blad staat vol met prachtige fotografie en afbeeldingen alsmede duidelijke artikelen die vrij van jargon zijn en houdt je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van astronomisch onderzoek en verkenning van de ruimte. Een maandelijkse kaart van de hemel laat je precies zien op welk deel daarvan je je telescoop of verrekijker moet richten om planeten, sterren, sterrenstelsels en andere hemelobjecten te kunnen waarnemen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Astronomy magazine verschijnt 12 keer per jaar, het blad is een uitgave van Kalmbach Publishing Co. te Waukesha, Wisconsin.

Deel deze Astronomy magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Astronomy magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in vrije tijd & hobby

Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 3x Zin 20,-

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 37%!
 zeventien recensiesUw besparing: 3,85

16%
korting
Van € 23,85 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zoom
Zoom.nl
Proefabonnement: 3x Zoom 24,95

Ontwikkel jezelf als fotograaf met het tijdschrift ZOOM.nl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op ZOOM van drie nummers met, geef het blad cadeau of kies voor een jaarabonnement met 22% korting op de prijs van losse edities.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots magazine
Proefabonnement: 3x Roots 20,-

Roots magazine is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar of jaarabonnement met korting oplopend tot 34%.
 vier recensiesUw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Astronomy magazine proefabonnement aanbieding, rubriek vrije tijd & hobby bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws