Backpacker Magazine aanbieding

Proefabonnement op Backpacker Magazine

Backpacker  USA
Backpacker Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Grootse uitzichten, betoverende plekken en niemand anders in de wijde omtrek. Dit is de beloning die je vaak krijgt als je er met een rugzak en een goede uitrusting op uit trekt in de wildernis. Voor liefhebbers van de echte ruige natuur die graag hiken op de plaatsen waar de dagjesmensen en toeristen niet komen is er Backpackers Magazine: een Amerikaans blad met de focus op te voet door de ongerepte natuur trekken. In het tijdschrift vind je de beste en mooiste plekken om naar toe te gaan en lees je welke uitrusting en gadgets je nodig hebt om er te komen.

Naast backpacken en hiken gaat Backpackers Magazine ook een stap verder: ook over andere outdoor sporten zoals bergbeklimmen, mountainbiken, trail running, fietsen en vliegvissen wordt met regelmaat geschreven. In april verschijnt de jaarlijke gear guide, een editie die volledig in het teken staat van de beste nieuwe kleding, schoenen, rugzakken, lichtgewicht tenten, kooktoestellen en andere backpacking- en kampeerbenodigdheden.

Hoe navigeer je cross country? Wat zijn de beste 'loop hikes' in de Verenigde Staten? Wat zijn de beste waterafstotende en winddichte jacks? Hoe bereid je je voor om de Appalachian Trail of Pacific Crest Trail in één stuk door te lopen (een zogenaamde thru-hike)? Hoe kun je overleven in de wildernis met een mes? Hoe gebruik je wandelstokken op de juiste manier? Dit soort dingen en meer komen allemaal aan bod in Backpacker.

Backpacker is dé bron voor reviews van gear, informatie en advies over outdoor- en survival vaardigheden en de beste bestemmingen om te backpacken, hiken en kamperen. Neem nu een abonnement op dit prachtige blad en vind in het vervolg negen keer per jaar het outdoor-leven voor het oprapen bij je voordeur! Tip: je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven!

Let op: dit is een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende het eerste jaar binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders (factuuradres en bezorgadres dienen te verschillen in dat geval) dan stopt het abonnement automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om het te verlengen. Indien je gebruik maakt van de actie vermeld op deze pagina dan wordt de bezorging en de administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen. Backpackers Magazine verschijnt tien keer per jaar, het tijdschrift wordt uitgegeven door Active Interest Media gevestigd in Boulder, Colorado. Gedurende december-januari, februari-maart en juli-agustus verschijnen gecombineerde edities, de rest van het jaar komt er iedere maand een nieuwe editie uit.

Deel deze Backpacker Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Backpacker Magazine »
Titel: Backpacker Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift National Geographic Magazine
National Geographic Magazine
13x National Geographic 54,99

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 26,84  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

33%
korting
Slechts4,23 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Traveler
National Geographic Traveler
4x National Geographic Traveler 22,50

Ga op reis met het tijdschrift National Geographic Traveler: neem nu een jaarabonnement, bespaar 17% en geniet van fascinerende reportages en schitterende fotografie.
 twee recensiesUw besparing: 4,50  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

17%
korting
Van € 27,00 voor € 22,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Backpacker Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Fiets
proef abonnement
Fiets
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws