Britain Magazine aanbieding

Proefabonnement op Britain Magazine

Britain Magazine
Britain  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Britain Magazine is het officiële tijdschrift van VisitBritain, het Britse toeristenbureau. Het blad biedt iedereen die regelmatig naar Engeland op vakantie gaat artikelen over de mooie plekjes en gebieden in Groot Brittannië, schitterende fotografie, achtergronden over de cultuur en nuttige tips op het gebied van reizen en winkelen. Britain is het perfecte lijfblad voor iedereen die meer wil weten over de rijke geschiedenis en tradities van Engeland, van de vroege Middeleeuwen en daarvoor tot vandaag de dag. Iedere editie is weer een prachtige verrassing, vol met vertellingen over koningen, koninginnen, staatsmannen, helden en schurken en de verhalen achter de vele kastelen en kathedralen, deftige huizen en tuinen, landelijke gebieden en de kust.

Het blad is rijkelijk voorzien van foto's die je steeds weer doen verlangen om er te zijn en verhalen die ervoor zorgen dat je de smaak te pakken krijgt. Op deze manier brengt het blad u iedere twee maanden alles wat u altijd al wilde weten over de bruisende eilandstaat:

  • Waar kunt u heen, wat kunt u zien en waar kunt u verblijven? Britain biedt up-to-date informatie over de meest inspirerende plekken om te bezoeken, voor een dag, een weekend of voor een langere periode.
  • Verbluffende fotografie die de mooiste bestemmingen in Engeland in de schijnwerpers zet.
  • Rondleidingen achter de schermen van historische kastelen en prachtige statige panden
  • Experts en Engeland-kenners doen het geheime verleden van de meest bekende figuren uit de geschiedenis van Engeland uit de doeken.

Treedt nu in de voetsporen van de Engelse koningen, koninginnen en literaire reuzen en ontdek meer over de fascinerende geschiedenis van Engeland en haar erfgoed: neem een abonnement op het blad Britain. Tip: U kunt het tijdschrift natuurlijk ook cadeau geven aan een echte anglofiel.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), brief of telefoontje aan de distributeur. Indien u het blad cadeau wilt geven aan een ander stopt de bezorging automatisch na een jaar. In het laatste geval dienen het adres van u en de ontvanger van elkaar te verschillen. Als u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina, dan wordt de bezorging geregeld en verloopt de administratie van uw abonnement via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Britain verschijnt zes maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door The Chelsea Magazine Company Ltd. te Londen.

Deel deze Britain Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Britain Magazine »
Titel: Britain Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift NationalGeographic
National Geographic Magazine
12x National Geographic 49,-

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 20,00  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

29%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Italië Magazine
Italië Magazine
Proefabonnement: 6x Italië Magazine 30,-

Italië Magazine is het tijdschrift voor liefhebbers van Italië. Met citytrips, streekreportages, Italiaanse mode, design, kunst en cultuur.
 drie recensiesUw besparing: 12,90

30%
korting
Slechts5,00 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Britain Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws