Cards & Scrap aanbieding

Proefabonnement op Cards & Scrap

Cards & Scrap
Cards & Scrap

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Cards & Scrap is een heerlijk tijdschrift over papierdecoratie in allerlei soorten en maten. Daarbij kun je denken aan stempelen, scrappen en plakboeken, dagboeken en kaarten maken. Ieder kwartaal kun je je creativiteit de vrije loop laten met nieuwe ideeën op het gebied van projecten met papier. Het blad biedt je hierbij door middel van een handige stap-voor-stap uitleg ondersteund door veel en duidelijk fotomateriaal een stevig handvat.

Of het nu gaat om een project met geboortekaartjes of andere felicitaties, een mooi scrapbook met de foto's van de zomervakantie, leuke cadeau-doosjes (ofwel 'kadoosjes') voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft of een mijlpaal, het creatief verwerken van tekst door middel van 'creative lettering' of de leukste DIY decoratie voor in je huis: iedere editie staat boordevol inspiratie. Vaak vind je midden in het blad ook nog één of meer gratis papiercollecties die je naar eigen idee kunt verwerken in een leuk project!

Ben je regelmatig creatief aan de gang met papier? Neem dan nu een abonnement op Cards & Scrap! Je profiteert als abonnee tevens van de volgende voordelen:

  • Je krijgt een aantrekkelijke korting ten opzichte van de prijs van losse nummers en hoeft niet meer naar de winkel om deze zelf te kopen.
  • Als abonnee ontvang je de nieuwste uitgave altijd een paar dagen voordat deze in de winkel beschikbaar is.
  • Je profiteert van lezersvoordeel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan speciale kortingen bij webwinkels en gewone winkels maar ook kortingen op workshops.
  • Je kunt regelmatig meedoen met leuke winacties specifiek voor jouw hobby.
  • Je krijgt toegang tot het online archief van Cards & Scrap. Hiermee kun je handig en op je gemak digitaal bladeren op je iPad of Android tablet vanaf de allereerste tot en met de huidige editie!

De abonnementen voor jezelf van van 4 (1 jaar) of 8 (2 jaar) nummers zijn tot wederopzegging en worden na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad op te zeggen is. Geef je het tijdschrift cadeau aan een ander (factuuradres en bezorgadres dienen te verschillen in dat geval) dan stopt de bezorging automatisch na het door jou gekozen aantal nummers. Cards & Scrap verschijnt ieder kwartaal; het blad wordt uitgegeven door Uitgeverij Scala BV.

Deel deze Cards & Scrap aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Cards & Scrap »
Titel: Cards & Scrap
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
5x Railhobby 45,- (print + online)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een half jaar (5 edities) of heel jaar (10 edities) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus én onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf 1990!
 één recensieUw besparing: 15,45

26%
korting
Slechts9,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Aan de Haak
Aan de Haak
6x Aan de Haak 35,90 (papier + online)

Maak kennis met Aan de Haak; het tijdschrift voor iedereen die van haken houdt. Maak je keuze uit het aanbod van print + online abonnementen: 6 of 12 reguliere edities of 6 edities + 2 specials. Allen op papier + toegang tot het volledige digitale archief vanaf editie 1.
 Schrijf recensie Uw besparing: 28,33

44%
korting
Slechts5,98 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Cards & Scrap proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Papercraft Inspirations magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws