Climbing magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Climbing magazine

8x (1 jaar) Climbing magazine £ 47,02
Climbing magazine

Climbing is hét tijdschrift over sportklimmen en indoor klimmen vol met tips over uitrusting en techniek advies m.b.t. training en voeding en nog veel meer!

Bekijk nu »
 

Alle Climbing magazine abonnement aanbiedingen

  1. 8x Climbing magazine £ 47,02
    jaarabonnement
        Meeste voordeel

Climbing magazine lees je nu al vanaf £ 47.02

Aanbieding Korting   Soort abonnement
8 nummers £ 47,02   Bestel doorlopend

Het Amerikaanse blad Climbing magazine is dé titel over sportklimmen met niet te missen informatie over wat wie weet je volgende klim wordt! Het tijdschrift bericht met veel detail over de mooiste bestemmingen om te klimmen en geeft advies over de uitrusting die je daarbij nodig hebt, welke training je het beste kunt doen en welke technieken je moet gebruiken. In Climbing vind je daarnaast ook pakkende verhalen van beklimmingen en klimtochten uit de eerste hand, boeiende achtergrondartikelen en betoverend mooie fotografie.

Climbing is al sedert 1970 het toonaangevende blad als het om het bedwingen van bergen en rotspartijen gaat. Het magazine wordt geschreven voor klimmers van allerlei pluimage; wat je capaciteiten en vaardigheden ook mogen zijn. Climbing is destijds ontstaan vanuit een passie voor het 'normale' bergbeklimmen, maar heeft zich in de loop der jaren natuurlijk ook enigszins aangepast aan de zeer dynamische veranderingen binnen de klimsport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoor klimmen, de enorme toestroom van nieuwe klimmers en natuurlijk het debuut van het sportklimmen op de Olympische Spelen in Tokyo van 2020. Met artikelen waar grondige research aan vooraf is gegaan, 's werelds beste fotografie, levendige columns met humor, how-to advies op het gebied van training en techniek van professionele klimmers en andere vooraanstaande experts en een redactieteam van actieve klimmers met decennia aan ervaring is Climbing magazine zonder twijfel de gezaghebbende stem binnen het wereldje.

Wat zijn de beste klimschoenen, klimtouwen, klimgordels, karabiners, stijgijzers en andere uitrusting als je budget niet al te groot is? Hoe duurzaam is klimmateriaal gemiddeld en wat voor impact heeft het op het milieu? Hoe zorg je dat je na een blessure sterker terugkomt dan daarvoor? Wat is de juiste voeding voor optimale performance? Hoe kun je hoogteziekte het beste behandelen? Wat zijn de beste bestemmingen in Europa? En wat zijn de meest uidagende eilanden om te beklimmen? Dit en meer is wat je kunt verwachten als je Climbing magazine leest.

Climbing motiveert je om je schoenen en je klimuitrusting aan te trekken! Neem nu een abonnement op dit boeiende tijdschrift of geef het cadeau aan een enthousiast (sport)klimmer!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Climbing magazine verschijnt acht keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Cruz Bay Publishing te El Segundo in de Verenigde Staten.

Deel deze Climbing magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Climbing magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Climbing acties met korting

Aanbieding 1 - 8x (1 jaar) Climbing magazine £ 47,02  stopt automatisch: nee

Van
£ 47,02
Voor£ 47,02

Acht keer Climbing voor £ 47,02.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Climbing magazine abonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Bergen Magazine
proef abonnement
Bergen Magazine
Trail Running magazine
digitaal abonnement
Trail Running magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws