Nautique aanbieding
Home

Proefabonnement op Nautique

Nautique

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Nautique, het bekende en enige Nederlandstalige Yachting magazine van internationaal niveau, is nu vernieuwd. Maar nog steeds is NTQ bedoeld voor de mensen die houden van het goede leven op en aan het water: aan bod komen onder meer Regatta's, duiken, moderne jachten, klassiekers, reizen, mode en lekker eten. NTQ behoudt de prachtige reportages over zeiljachten en motorjachten alsmede de interviews met topzeilers, ontwerpers en grootheden uit de jachtbouw. De artikelen over spannende evenementen en zeilreizen in binnen- en buitenland geven een inkijk in de wereld van competitie en enerverende sportieve prestaties.

Maak nu kennis met de vernieuwde Nautique en neem een abonnement met flinke korting op dit bekende watersport tijdschrift. Als abonnee ontvangt u Nautique thuis voordat het magazine in de winkel ligt en kunt u profiteren van aanbiedingen op het gebied van reizen, zeilcursussen en aanverwante nautische producten.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. De abonnementen van 3 nummers, 6 nummers en 12 nummers voor uzelf lopen tot wederopzegging en zijn na de eerste abonnementstermijn per verschijningstermijn van het blad opzegbaar. Het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt na het gekozen aantal nummers vanzelf. Nautique verschijnt eens per twee maanden; het blad wordt uitgegeven door Pijper Media.

Deel deze Nautique aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nautique »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
Nautique

Meer abonnementen in watersportbladen

Het tijdschrift Duiken
Duiken
6x Duiken 30,-

Ontdek hoe mooi de duiksport is met een abonnement op Duiken magazine. Met iedere maand de mooiste duikbestemmingen ver weg én dichtbij, het laatste nieuws over duikmateriaal, tips m.b.t. onderwaterfotografie en wrakduiken en nog veel meer. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar of geef het tijdschrift 6 of 12x cadeau aan een onderwatersportliefhebber!
 één recensieUw besparing: 17,70

37%
korting
Slechts5,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift SOUL Magazine
SOUL Magazine
Proefabonnement: 2x SOUL Magazine

SOUL Magazine is een luxe en lekker dik 3-in-1 crossover blad/bookazine over snowboarden, skiën en surfen. Met motiverende en inspirerende reportages en beelden uit binnen- en buitenland, tips, de nieuwste materialen en nog veel meer. Neem nu een proefabonnement of vast abonnement met korting oplopend tot 66%.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 20,00

57%
korting
Van € 35,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 2 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Nautique proefabonnement aanbieding, rubriek watersport tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
EW magazine
abonnement
EW magazine
Beleggers Belangen
abonnement
Beleggers Belangen
TopGear Magazine
abonnement
TopGear Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws