Country Walking magazine aanbieding

Proefabonnement op Country Walking magazine

Country Walking magazine
Country Walking  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelstalige tijdschrift Country Walking magazine is het grootste Britse blad voor wandelaars, voornamelijk gericht op wandelen in het mooie Engeland. Iedere editie staat boordevol artikelen, reviews en tests van uitrusting en natuurlijk de mooiste routes voor iedereen die al het mooie wat het Verenigd Koninkrijk de wandelaar te bieden heeft wil ontdekken en al reizende te voet blijer en gezonder wil worden. Of het nu gaat om een tripje naar het Engelse Merengebied (The Lake District) of een simpele tocht in een nabijgelegen bos, Country Walking helpt je om Groot-Brittannië via de benenwagen te ontdekken. Van spectaculaire uitzichten tot verborgen geheimen: de redactie van het blad weet precies waar je naar toe moet, waar je naar moet zoeken en hoe je meer haalt uit je wandelingen. Het tijdschrift kenmerkt zich door schitterende fotografie gecombineerd met duidelijk geschreven teksten en is een enorme inspiratiebron en praktische hulp bij het plannen van leuke en gezonde wandeltrips.

In ieder nummer van Country Walking magazine vind je:

  • 27 uitneembare (of te printen in de digitale editie) routekaarten met splinternieuwe wandelroutes in alle Britse graafschappen
  • Degelijk geschreven artikelen en fantastische foto's die het mooiste van het Britse landelijk gebied bij je thuis brengen
  • No-nonsense reviews en testen van alle benodigdheden die je leven als wandelaar comfortabeler maken.
  • Exclusieve columns van BBC Radio presentator en fervent wandelaar Stuart Maconie en auteur en voormalig algemeen directeur van The National Trust (vergelijkbaar met het Nederlandse Natuurmonumenten) Fiona Reynolds.
  • Interviews met beroemdheden door Julia Bradbury, Clare Balding en David Dimbleby
  • Reportages over de beste wandelvakanties buiten Engeland

Wat is het stilste Nationaal Park in Engeland? En wat zijn de nog relatief onontdekte locaties in het Lake District met heuvels waar je nog nooit van gehoord hebt? Wat zijn magische plekjes om 's zomers de nacht onder de sterrenhemel door te brengen? Wat zijn de beste (delen van) kustpaden in Engeland en hoe worden ze verenigd in het 2795 mijlen lange 'England Coast Path'? Wat zijn de meest spectaculaire wandelingen langs blauwe lagunes en het fluitend zand in Wales? Hoe voorkom je blaren, genees je zo snel mogelijk van een blauwe teen en corrigeer je overpronatie? Over dit alles en meer lees je iedere maand in Country Walking magazine!

Het moge duidelijk zijn: iedere editie van Country Walking magazine is tot de nok toe gevuld met alle inspiratie, informatie en aanmoediging die je maar nodig hebt om het meeste te halen uit 's werelds leukste, gezondste en meest natuurlijke vrijetijdsbesteding: wandelen! Woon je in Engeland of ga je er geregeld op vakantie? Dan is dit blad een echte aanrader. Tip: je kunt het natuurlijk ook cadeau geven aan een echte anglofiel die Engeland graag te voet wil gaan verkennen!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift met de focus op wandelgebieden in het Verenigd Koninkrijk.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste actieperiode en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Country Walking Magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Bauer Media Group gevestigd in Peterborough in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Country Walking magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Country Walking magazine »
Titel: Country Walking magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 64,80

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 30 recensiesUw besparing: 13,20

17%
korting
Slechts5,40 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Country Walking magazine proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wandel Magazine
abonnement
Wandel Magazine
Lonely Planet
proef abonnement
Lonely Planet
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws