Dance Europe aanbieding

Proefabonnement op Dance Europe

Dance Europe Magazine  UK
Dance Europe

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Dance Europa magazine is een Brits maandblad voor liefhebbers en beoefenaars van klassiek ballet en moderne dans dat sinds 1995 wordt uitgegeven vanuit Londen. Het tijdschrift probeert een objectief platform voor dans door heel Europa en daarbuiten te vormen en bevat vele bijdragen van professionele dansers en ex-dansers. In iedere editie van het blad vind je uitgebreide artikelen over alles wat met dansen te maken heeft: van dans shows tot danspassen en van interviews met beroemde dansers tot choreografie. Allerlei verschillende dansvormen en dansmuziek komen hierbij aan bod. Wat je ook wilt weten over dansen, het passeert gegarandeerd de revu in Dance Europe magazine.

Dance Europe probeert zoveel mogelijk verschillende culturen te integreren middels het medium dans, maar de primaire focus ligt toch wel op de Europese dansstijlen en dan voornamelijk klassiek ballet. Met een abonnement op het tijdschrift wordt je maandelijks getrakteerd op adembenemende dansfoto's, grondig geschreven artikelen van de hand van de grootste experts binnen de wereld van de dans en de agenda van uitvoeringen van bekende en vooraanstaande danskunstenaars.

Wat zijn de meest opvallende jonge talenten dit jaar op de Youth America Grand Prix (YAGP) finale in New York? Wat zijn de beste dansprogramma's op de BBC? Wat is er de komende tijd te zien op het gebied van ballet in Moskou, Wenen, Parijs, Londen en Berlijn? Wat beweegt Eerste Solist bij ons eigen Nationaal Ballet, Igone de Jongh? Welke evenementen, workshops en cursussen op het gebied van dans worden er de komende tijd waar gegeven? Waar kun je auditie doen en welke gezelschap- en dansscholen hebben op het moment openstaande vacatures voor instructeurs, posities binnen het management etc.? Al dit soort zaken en meer komen regelmatig aan bod in Dance Europe.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift
Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt het abonnement automatisch en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een kado-abonnement is dat het adres van de aanvrager dient af te wijken van het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje op brief aan de distributeur. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de administratie en distributie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. Dance Europe Magazine verschijnt elf keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Dance Europe te Londen.

Deel deze Dance Europe aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Dance Europe »
Titel: Dance Europe
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Palet
Palet
Proefabonnement: 3x Palet 24,95

Palet is het blad voor wie van kunst houdt vol met interviews, achtergronden en verdieping, aandacht voor nieuw talent en de beste exposities.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans
6x Dans 19,95

Dans is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Dance Europe proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Dans
abonnement
Dans
Scènes
abonnement
Scènes
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws