Elektor aanbieding

Proefabonnement op Elektor

Elektor
Elektor

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het tijdschrift Elektor, Electronics Worldwide (voorheen: Elektuur) is hét twee-maandelijkse blad voor elektronica en computertechniek. Al meer dan 40 jaar houdt Elektor hobbyisten en professionals op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronica en computertechniek. Elke maand opnieuw staat dit hobbyblad vol met interessante projecten.

Daarbij komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals meetapparatuur, audio-versterkers, microprocessor-boards, interface-schakelingen voor de PC, handige schakelingen voor in huis en speciale miniprojecten voor beginners.

In de zomermaanden juli/augustus verschijnt een dubbelnummer van Elektor, de zogenaamde Halfgeleidergids. Hierin staan meer dan 100 schakelingen, ideeën en tips als inspiratiebron voor het ontwerpen van elektronische schakelingen.

Deze aanbieding is uitsluitend geldig in Nederland en indien u de afgelopen twaalf maanden geen proefabonnement of abonnement op Elektor hebt gehad. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Elektor, electronics worldwide verschijnt 6 keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Segment B.V.

Deel deze Elektor aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Elektor recensie »
Titel: Elektor
8.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.0

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 32,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 8,94

21%
korting
Slechts4,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 32% of geef het blad 3 of 5x cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Filosofie Magazine
Filosofie Magazine
3x Filosofie Magazine 17,95

Filosofie Magazine is een blad dat inzicht wil geven in ingewikkelde kwesties uit onze wereld door u zelf aan het denken te zetten.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

30%
korting
Van € 25,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Elektor proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Computer Idee
proef abonnement
Computer Idee
Tips & trucs
proef abonnement
Tips & trucs
Linux Magazine
proef abonnement
Linux Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws