Juist aanbieding

Proefabonnement op Juist

Juist
Juist

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Juist is het maandblad dat naast grote broer opinieweekblad Elsevier Weekblad voor de broodnodige extra verdieping zorgt naast het 'dagelijkse spervuur' van vluchtige en veelal oppervlakkige nieuwsberichten op websites en social media. Voorbij de waan van de week en niet met de bekende Nederlanders die al door alle andere kranten en tijdschriften zijn geïnterviewd, maar met mensen die echt wat te melden hebben en bedrijven, wetenschappers en experts die bijdragen aan onze kennis en welvaart.

In Juist is er uiteraard veel aandacht voor politiek, het buitenland en de economie. Daarnaast krijgen wetenschap, innovatie en cultuur ook volop de ruimte. Net als in Elsevier Weekblad zijn feitelijkheid, geloof in vooruitgang, ondernemerschap en nieuwsgierigheid daarbij belangrijke pijlers. Doordat het blad op een groter formaat en luxuezer papier gedrukt wordt leest het zeer prettig en is er veel ruimte voor langere artikelen (zogenaamde 'longreads') en fraaie fotografie. Meer wereld, meer weten.

Wat zijn de smaakmaker en gamechangers van het komende jaar? Hoe doen we boodschappen in de toekomst? En hoe wonen we? Wie bestuurt onze auto? Wat zijn de nieuwe trends op het gebied van voeding? Maar ook: jongeren aan het woord over het vinden van werk in deze economisch niet altijd even makkelijke tijden, een topchirurg die openhartig en zelfverzekerd over zijn werk praat en het verhaal van een Amerikaanse advocate die strijdt tegen onrecht in Afghanistan. U kunt het allemaal verwachten in Juist. In Check in leest u nieuws in het kort, in Leef alles over wonen, auto, stad en land, in Weet krijgen wetenschap, techniek en filosofie de ruimte, in Verdien leest u over economie, bedrijven en ondernemende personen en in Beleef en Check Out tenslotte is er aandacht voor kunst, cultuur en de overige goede dingen des levens.

Met een abonnement op Juist krijgt u maandelijks een mooi, luxues en smaakvol vormgegeven blad op groot formaat mét diepgang, stijl én tegelijkertijd een brede horizon in de bus. U profiteert als abonnee bovendien van korting op de prijs van losse edities en hebt tevens gratis toegang tot de digitale edities van het magazine op Mac, PC, tablet en smartphone. Tip: Juist is natuurlijk ook een smaakvol kado waarmee u zonder meer aan kunt komen bij de intelligente lezer die op zoek is naar meer diepgang.

Het proefabonnement van drie, vijf, zeven of tien nummers eindigt automatisch. Geeft u het maandblad kado dan stopt het cadeauabonnement ook automatisch. Juist is een uitgave van One Business B.V.; het blad verschijnt tien maal per jaar.

Deel deze Juist aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Juist »
Titel: Juist
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, of geef het blad cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot liefst 54% inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Juist proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
De Stentor
proef abonnement
De Stentor
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Beoordeling

Geef Juist als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws