ESPN Magazine aanbieding

Proefabonnement op ESPN Magazine

ESPN Magazine
ESPN Magazine  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


ESPN Magazine is een tweewekelijks sportblad uit de Verenigde Staten welke verbonden is aan het gelijknamige ESPN Sports Network, de grote Amerikaanse sportzender die onder andere veel basketball van de National Basketball Association (NBA en WNBA), honkbal uit de Major League Baseball (MLB), American football uit de National Football League (NFL), ijshockey uit de Russische Kontinental Hockey League (KHL), voetbal uit de Major League Soccer (MLS) en UEFA league en tot slot college basketball, football en ijshockey uit de National Collegiate Athletic Association (NCAA) uitzendt.

Met ruim 2 miljoen gedrukte tijdschriften en maar liefst 16 miljoen lezers per editie is ESPN Magazine na Sports Illustrated het grootste sportblad van de VS. Het blad schrijft over sport zoals het hoort: een tikje speels en met de nadruk op wat er staat te gebeuren. De competitiestrijd tussen twee sporters of teams, op welke spelers moet je letten, voorspellingen en previews van het komende seizoen, met invalshoeken vanaf het veld en daarbuiten: je vind het allemaal in ESPN Magazine.

Wat krijg je allemaal met een abonnement op ESPN Magazine?

  • Iedere 14 dagen het verse nieuwe nummer op de mat met daarin het laatste nieuws en diepgravende artikelen over je favoriete sporten, spelers en clubs, geschreven door de beste sportjournalisten. Ook is er regelmatig aandacht voor coaches, illustere clubeigenaren en commisioners van de verschillende leagues.
  • Regelmatig een speciale editie, bijvoorbeeld als er weer een seizoen in een bepaalde competie van start gaat. Zo rond eind oktober dus extra veel aandacht voor basketball in de NBA preview. Het nummer van eind augustus staat meestal in het teken van het nieuwe seizoen in de NFL dat begin september start. Vlak daarvoor start het college football seizoen waaraan steevast ook een nummer wordt gewijd. Begin april start het nieuwe seizoen in de MLB, ook daar krijg je een uitgebreide preview van. Ook voor de 'drafts' van de verschillende sporten, waarbij nieuwe spelers en dus potentiële sterren zich kandidaat mogen stellen, is er traditioneel veel aandacht.
  • In juli verschijnt ieder jaar de 'Body Issue'. In deze speciale editie vind je talloze foto's van naakte en half-geklede sportsterren. De Body Issue is een antwoord op de 'Swimsuit Issue' van Sports Illustrated en toont de atleten zoals je ze nog nooit hebt gezien. In de Body Issue vertellen de betreffende sporters ook welke delen van hun lichaam ze zien als 'bijna perfect'.
  • De wekelijkse column van Howard 'Howie' Bryant. Bryant is een Amerikaanse sportjournalist en radio- en tv persoonlijkheid.

Trakteer jezelf of een liefhebber van Amerikaanse sporten nu een jaar lang op iedere twee weken een verse editie van ESPN Magazine in de brievenbus! Voor 26 nummers betaal je, inclusief verzending, slechts 117 euro 50, dat is maar vier en een halve euro per editie! Ben je een echte basketbal-liefhebber en wat minder geïnteresseerd in football, baseball en ijshockey? Dan is het basketbalblad Slam Magazine wellicht een betere keus.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Geeft u het abonnement kado aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. ESPN Magazine verschijnt iedere twee weken en wordt uitgegeven door ESPN Sports Network. De distributie in Nederland wordt verzorgd door Engelsebladen.nl.

Deel deze ESPN Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ESPN Magazine »
Titel: ESPN Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Golfersmagazine
Golfers Magazine
Proefabonnement: 3x Golfer's Magazine 17,95

Golfers Magazine is een sport lifestyle magazine voor de liefhebber van de golfsport. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een vast abonnement met introductie korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
ESPN Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws