SLAM Magazine digitaal abonnement aanbieding

Digitaal abonnement op SLAM Magazine

 Nú tot 76% korting 
6x (1 jaar) SLAM Magazine digitaal £ 8,38
SLAM Magazine

SLAM Magazine is het toonaangevende basketballtijdschrift met alles over de NBA, college basketball en aanstormend high school talent. Neem nu een voordelig digitaal abonnement op dit basketballblad.

Bekijk nu »
Profiteer van 76% korting met dit abonnement

Alle SLAM Magazine abonnement aanbiedingen

 1. 6x SLAM Magazine £ 8,38 = 1,40 per blad
  digitaal abonnement76%
  Voor iPhone, iPad, Android, Mac en PC: begin direct met lezen!
      Meeste voordeel - 76% korting

SLAM Magazine lees je nu al vanaf £ 8.38 - profiteer van tot maximaal 76% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 8,38 76% Bestel doorlopend

Slam Magazine is een populair Amerikaans basketball tijdschrift dat wereldwijd door bijna een miljoen basketball liefhebbers wordt gelezen. Het blad verschijnt zes maal per jaar gedurende het basketballseizoen en wordt uitgegeven sinds 1994. Slam is het "in your face basketball tijdschrift" en bericht over alles wat met basketball te maken heeft. Zo komen uiteraard de NBA en het Amerikaanse college basketball uitgebreid aan de orde, maar er is in het tijdschrift ook ruimschoots plaats voor high school basketball, straatbasketball, legendarische basketballverhalen "uit de oude doos" en de basketballcultuur.

Veel van de huidige rubrieken in het tijdschrift, zoals "Slam-a-da-month" en "In Your Face", bestaan al sinds het eerste nummer van Slam in 1994 verscheen. Het blad kent, naast nieuws en artikelen over bekende spelers, onder andere de volgende vaste onderdelen:

 • "Trash Talk" - lezers van het tijdschrift reageren positief of negatief op artikelen in het vorige nummer.
 • "Slam-a-da-month" - een kort artikel over een slamdunk van een NBA- of college basketballer met een mooie foto van de desbetreffende actie. Leuk feitje: de eerste in de reeks was een dunk van Chris Webber over Charles Barkley heen.
 • "NOYZ" - een anoniem geschreven column met grappig commentaar op recente basketballzaken.
 • "What's My Name? - Lezers bedenken nicknames voor NBA spelers die er nog geen hebben.
 • "The SLAM high school diary" - Sinds het begin kent SLAM de traditie om een getalenteerde high school basketballer te vragen om een jaar lang iedere maand een dagboek bij te houden over hun voortgang op weg naar college- en NBA basketball. Onder andere NBA superster en Miami Heat speler LeBron James heeft dit in 2002 een jaar voor het blad gedaan.
 • "The Rookie Diary" - een eerstejaars NBA-speler schrijft een jaar lang over zijn eerste ervaringen in de professionele basketballdivisie. Onder andere Chicago Bull speler Joakim Noah en Carmelo Anthony van de New York Knicks hebben ooit een dagboek bijgehouden in hun eerste jaar in de NBA.

Kortom: SLAM Magazine schrijft over de grootste sterren op een unieke manier en laat de aankomende sterren zelfs zelf aan het woord! Van Kobe Bryant and LeBron James tot Dwyane Wade en Kevin Durant, SLAM brengt haar lezers oog in oog met hun favoriete spelers. SLAM was en is nog steeds de basketball bijbel en het enige tijdschrift voor de echte basketball fan.

Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. SLAM Magazine verschijnt zes maal per jaar en wordt uitgegeven door Source Interlink Media. Let op: het betreft een Engelstalig tijdschrift.

Deel deze SLAM Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over SLAM Magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele SLAM acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) SLAM Magazine digitaal £ 8,38  stopt automatisch: nee

Van
£ 34,98
Voor£ 8,38
Korting76 %
76%
korting

Zes keer SLAM voor £ 8,38.

Vraag aan

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
SLAM Magazine abonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Wetenschap in Beeld
Sports Illustrated magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws