Felderhof aanbieding

Proefabonnement op Felderhof

Felderhof Magazine
Felderhof

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Felderhof is begin 2010 gestopt. Eind februari 2010 kwam het laatste nummer van het blad van Rik Felderhof uit. Projecten in het buitenland namen, naast het televisiewerk van Felderhof, teveel tijd in beslag om ook nog voldoende aandacht aan het tijdschrift te besteden.

Vind u het jammer dat het blad gestopt is en wilt u uw mening kwijt? Schrijf dan een korte recensie over Felderhof.

Felderhof is het tweemaandelijks tijdschrift van NCRV-presentator en Afrika/Tanzania-kenner Rik Felderhof. Het blad biedt een prettige mix van diepgang, romantiek en spiritualiteit. De sfeer en onderwerpen ademen steevast klasse en stijl uit. Felderhof Magazine gaat over kunst, cultuur, reizen en de overige 'mooie dingen van het leven'.

Rik Felderhof, ook wel de 'grootmeester van het goede gesprek' genoemd, presenteert reeds sinds 1990 tv programma's voor de NCRV. Het meest bekende daarvan is het nog immer goed bekeken programma Villa Felderhof, waarin steeds twee bekenden personen die in karakter soms nogal van elkaar verschillen bijeengebracht worden in een villa aan de Côte d'Azur. Andere programma's zijn o.a. Felderhof Ontmoet, Op reis met Felderhof en Kilimanjaro.

Eind 2006, 10 jaar na de eerste uitzending van Villa Felderhof, was het tijd voor Rik's eigen tijdschrift, welke dezelfde sfeer van bezinning, rust en gepaste luxe moest gaan uitstralen als de televisieprogramma's. Dat is goed gelukt: net als op tv zijn er ontmoetingen, interviews en is er veel aandacht voor reizen naar prachtige oorden. Indien u liefhebber van deze programma's bent is dit een titel die u eigenlijk niet mag missen. Nieuwsgierig geworden? Probeer Felderhof Magazine dan nu extra voordelig uit: tijdelijk kost een halfjaar-abonnement € 9,95 (drie nummers voor de prijs van twee) en een jaarabonnement slechts 19 euro 95 in plaats van 29,70!

Deze aanbieding is alleen geldig op adressen binnen Nederland. Het halfjaar- (drie nummers) en jaarabonnement (zes nummers) voor uzelf lopen tot schriftelijke wederopzegging (verlenging telkens met een jaar); het cadeau abonnement voor iemand anders stopt automatisch na het gekozen aantal bladen (vier of zes nummers). Felderhof Magazine verschijnt zes keer per jaar, het blad is een uitgave van Sanoma Uitgevers BV.

Deel deze Felderhof aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Tien Felderhof recensies »
Titel: Felderhof
8.7 / 10, 10 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.7

Externe bron:
NCRV.nl Felderhof

Meer proefabonnementen in lifestyle bladen

Het tijdschrift Elegance
Elegance
4x Elegance 17,50

Elegance: een klassiek voorbeeld van een modern tijdschrift.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,46

27%
korting
Van € 23,96 voor € 17,50
 
Het tijdschrift Flow
Flow
Proefabonnement: 3x Flow 21,-

Flow is een tijdschrift over dingen op een andere manier doen. blad Een dat helemaal voor jezelf is met alles over familie, gezin, vrienden, je leven en jezelf verwennen. Neem nu een proefabonnement of geef Flow cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 2,25

10%
korting
Van € 23,25 voor € 21,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Harper's Bazaar
Harper's Bazaar
Proefabonnement: 5x Harper's Bazaar 25,-

Harper's Bazaar is het toonaangevende fashion magazine met alles over mode, beauty, cultuur, reizen en werk. Neem nu een abonnement op de Nederlandstalige editie of geef het tijdschrift cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 9,95

28%
korting
Van € 34,95 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
De glossy JAN Magazine
JAN
6x JAN 29,99

Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden.
 veertien recensiesUw besparing: 7,87

21%
korting
Van € 37,86 voor € 29,99
 
Het tijdschrift VROUW Glossy
VROUW Glossy
6x VROUW Glossy 21,-

VROUW Glossy is het tweemaandelijks verschijnende luxe glossy vrouwenmagazine met actualiteiten, interviews, reportages en entertainment. Neem nu een jaarabonnement met korting of zet deze zelfs 2 of 3 jaar vast! Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 13,00

38%
korting
Van € 34,00 voor € 21,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Felderhof proefabonnement aanbieding, rubriek lifestylebladen vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Libelle
cadeau abonnement
Libelle
Plus Magazine
cadeau abonnement
Plus Magazine
Plus Magazine
proef abonnement
Plus Magazine
Beoordeling

Felderhof waardering door onze bezoekers:

8.7/10
(10 reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws