Green Arrow aanbieding

Proefabonnement op Green Arrow

Green Arrow  USA
Green Arrow

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Green Arrow is een strip over het personage Oliver Queen. In iedere editie van deze maandelijkse comic lees je over de avonturen van deze unieke superheld. Dit is het verhaal over een man die zijn leven helemaal omgooit en van een verwende, rijke playboy transformeert in een superheld die zijn stad probeert te beschermen tegen een nimmer ophoudende stroom schurken. Green Arrow verscheen als stripfiguur voor het eerst in More Fun Comics #73, één van de eerste uitgaven van het bedrijf wat later DC Comics zou worden, uit november 1941. In 2011 besloot DC Comics om 52 van hun titels, waaronder The Green Arrow, een compleet nieuw universum te geven via de zogenaamde 'Flashpoint', een gebeurtenis veroorzaakt door een reis terug in de tijd van The Flash a.k.a. Barry Allen. Dit initatief werd "The New 52" genoemd. In 2016 vond vervolgens de "Rebirth" plaats: deze gebeurtenis was bedoeld om een aantal elementen uit de originele tijdlijn te herstellen en tegelijkertijd de continuïteit van het nieuwe, post-Flashpoint universum te waarborgen.

Je kent de Green Arrow wellicht ook al van de populaire Netflix-serie 'Arrow', waar hij samen met zijn voormalige bodyguard John Diggle en supernerd en hacker Felicity Smoak de inwoners van Star City probeert te beschermen tegen het kwaad. Het verhaal in deze tv-serie is voor een groot deel gebaseerd op de verhalen in de comic serie vanaf The New 52 maar wijkt er op sommige punten wel vanaf. In de serie vond Flashpoint in het vierde seizoen ook plaats en bleek John Diggle opeens geen dochter, maar een zoon te hebben.

De Green Arrow was aanvankelijk een verwende miljonairszoon die dagelijks de bloemetjes buitenzette en alleen maar aan zichzelf dacht. Maar vanaf het moment dat zijn assistent hem tijdens een zeiltrip verraadt en hij meer dood dan levend aanspoelt op een afgelegen eiland verandert zijn karakter drastisch. Om zich op het eiland te kunnen redden weet Oliver zich de juiste skills om te overleven aan te meten, waaronder het hanteren van pijl en boog. Als hij zijn nieuwe leefomgeving gaat verkennen stuit hij op een groep corrupte eilandbewoners die smokkelpraktijken bedrijven en het zwakkere deel van de bevolking daarvoor onderdrukken en slavenarbeid laten verrichten. Op dat moment beseft Oliver Queen zich dat hij eigenlijk net zo in elkaar steekt en besluit hij een ander persoon te worden. Hij start een opstand, wordt rebellenleider op het eiland en weet de organisatie te bestrijden.

Na zijn terugkeer in de moderne wereld ziet Oliver dat corruptie diep in de samenleving waarin hij opgroeide is geworteld. Met zijn nieuwe skills en conditie en met zijn boog en pijlenkoker vol met state-of-the-art pijlen met rook, traangas en netten slaagt hij erin om de corruptie te bevechten en zodoende de gewone mensen te beschermen tegen het kwaad.

Neem nu een abonnement op Green Arrow, dan lees je in het vervolg iedere maand alles over de laatste belevenissen van Oliver Queen en zijn vrienden en vijanden.

Let op: dit betreft een Engelstalig stripboek. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan gedurende de eerste termijn, mits binnen een jaar na factuurdatum, worden opgezegd door een mail aan de distributeur via service@engelsebladen.nl. Geef je de comic cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. The Green Arrow verschijnt 12 keer per jaar en is een uitgave van DC Comics.

Deel deze Green Arrow aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Green Arrow »
Titel: Green Arrow
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in stripbladen

Het stripblad Donald Duck Extra
Donald Duck Extra
Proefabonnement: 5x Donald Duck Extra 15,-

Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere 4 weken een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck
 drie recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9, 14 of 28 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 3,80

13%
korting
Van € 28,80 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Tina
Tina
Proefabonnement: 5x Tina 15,-

Tina is het grootste weekblad voor meisjes met alles over muziek en sterren, mode en make-up, jongens en liefde. Nu 5 nummers voor slechts 15 euro, stopt automatisch!
 27 recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het blad Donald Duck
Donald Duck jaarabonnement
Donald Duck jaarabonnement: 56 nummers 131,40

Neem nu een jaarabonnement op Donald Duck weekblad en lees het Vrolijk Weekblad nu voor slechts 2,35 per nummer!
 vier recensiesUw besparing: 33,80

20%
korting
Slechts2,35 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Green Arrow proefabonnement aanbieding, rubriek strips. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Amazing Spider-Man magazine
SFX magazine
digitaal abonnement
SFX magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws