hockey.nl aanbieding

Proefabonnement op hockey.nl

Hockey

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Hockey.nl is het gloednieuwe glossy tijdschrift van de KNHB over hockey, één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Iedere maand heeft dit lifestyle blad ruim 80 pagina's met alles wat de hockeyer en hockeyster boeit: een mix van boeiende artikelen en achtergronden, scherpe interviews met de Nederlandse hockeysterren en exclusieve hockey foto's. Hiernaast is er in het magazine ook veel ruimte voor tips over bijvoorbeeld het verbeteren van je hockeytechniek en -tactiek en informatie over de nieuwste en beste hockeymaterialen. Hockey.nl heeft aandacht voor zowel tophockey, breedtesport als jeugdhockey.

Vaste thema's en rubrieken in hockey.nl zijn onder andere:

  • Interview met een top-hockeyer of -hockeyster. Soms heeft deze persoon ook de rol van gast-hoofdredacteur en beantwoordt hij of zij vragen van de jeugd.
  • Columns van Ronald Giphart en Philip Kooke.
  • De truc - iedere maand doet een hockeyspeler een hockeytruc uit de doeken.
  • Gadgets - de nieuwste hockeygadgets.
  • Tests en overzichten van nieuw materiaal.
  • Bondsnieuws - het belangrijkste nieuws van de KNHB in korte blokken en een gesprek van de bondsvoorzitter met iemand die een voorbeeldfunctie heeft voor alle hockeyers.
  • De Hockcam - elke maand wordt een hockeyfeestje bezocht.
  • Historie - iedere maand een verhaal uit de oude doos dat verband houdt met een actuele gebeurtenis.

Naast het magazine is er ook de website hockey.nl. Waar het magazine zich vooral op achtergrond, beeld en inspiratie richt, volgt en biedt de website de actualiteit: het laatste hockeynieuws van Oranje en uit de hoofd- en overgangsklasse, wedstrijdverslagen, wedstrijdprogramma's, uitslagen en standen uit de Rabo hoofdklasse, de Euro Hockey League, de senioren overgangsklasse en de jeugd. Daarnaast zijn er dagelijks nieuwe hockey video's en reportages verzorgd door de verslaggevers van Hockey TV te bekijken.

Hockey.nl: het tijdschrift op het gebied van hockey. Wil je dit magazine nu het eerste jaar extra voordelig uitproberen? Neem dan nu een abonnement van 12 nummers voor slechts 25 euro en bespaar hiermee bijna de helft op de losse verkoopprijs! Kadotip: je kunt hockey.nl natuurlijk ook cadeau geven aan een liefhebber van hockey in je familie of vriendenkring.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het abonnement voor jezelf loopt tot wederopzegging, het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt automatisch. Hockey.nl is een uitgave van Sanoma Men's Magazines in opdracht van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB). Het blad verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze hockey.nl aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over hockey.nl »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
hockey.nl proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Sports Illustrated magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws