Hollands Diep aanbieding

Proefabonnement op Hollands Diep

HollandsDiep
Hollands Diep

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Hollands Diep , de fonkelnieuwe cultuurglossy van Nederland, is geïnspireerd door het populaire, altijd verrassende cultureel-literaire tijdschrift Hollands Diep dat in de jaren '70 bestond. In het bladenassortiment van tegenwoordig wordt weliswaar enige aandacht besteed aan cultuuruitingen, maar er was geen enkel blad dat zich uitsluitend hierop richt. De makers van Hollands Diep vonden de tijd dan ook rijp voor een eigentijdse opvolger van de jaren-70 versie, een droom die inmiddels werkelijkheid geworden is.

Het nieuwe HollandsDiep is een intelligent, gevariëerd en scherpzinnig glossy kwartaalblad dat zich volledig richt op cultuur en opinie. Dit eigenzinnige blad heeft kwaliteit en diepgang hoog in het vaandel, maar weet de toon toch speels en lichtvoetig te houden, mede door de beeldrijke en veelkleurige vormgeving. De insteek van Holland's Diep is dan ook om je te prikkelen en aan het denken te zetten, maar deze glossy dient vooral ook ter ontspanning. Dit blijkt ook uit de onderwerpkeuze, die uiteenloopt van theater, film, literatuur en muziek tot reizen, mode en design. Maar Hollands Diep zou Hollands Diep niet zijn, als er niet ook ruimschoots aandacht werd geschonken aan maatschappij, politiek en zingeving.

Om te laten zien dat cultuur een breed begrip is, komen in dit vrijdenkende en nieuwsgierige kwaliteitsmagazine alle literaire en journalistieke genres aan bod: niet alleen de geijkte interviews, columns en reportages, maar vooral ook verhalen, poëzie, beschouwend proza, non-fictie dagboeken, brieven, literaire sportjournalistiek, reisverhalen en analyses. Dit alles wordt geschreven door de beste hedendaagse journalisten, auteurs en commentatoren: Adriaan van Dis, Connie Palmen, Tommy Wieringa, Nelleke Noordervliet, Auke Kok, Youp van 't Hek, Kees van Kooten, Donna Tartt, Erwin Mortier, Rascha Peper, Paul Witteman, Hanneke Savenije, Bas Heijne en nog vele anderen. In Hollands Diep zul je dan ook regelmatig unieke voorpublicaties vinden.

Bepalend voor de luxe uitstraling van dit blad is ook zeker het beeldmateriaal dat men gebruikt. Hollands Diep vindt dat bij de beste pennen ook het beste beeld hoort, hetgeen zeker te zien is aan de indrukwekkende lijst bekende kunstenaars, fotografen, cartoonisten en tekenaars waarvan werk getoond wordt: Wout Berger, Hans van der Meer, David Shrigley, Joost van de Broek, Tom Hoffman, Viviane Sassen, Dick Matena en Annie Leibowitz, om er maar eens een aantal te noemen. Liefhebbers van kunst en fotografie zal bij het lezen van dit tijdschrift het water in de mond lopen.

Hollands Diep verschijnt ieder kwartaal, te weten in maart, juni, september en november; het blad is een uitgave van Weekbladpers Tijdschriften. Het proefabonnement voor uzelf van 3 nummers stopt automatisch. Het jaarabonnement van 5 nummers voor uzelf is tot wederopzegging. Het cadeau-abonnement voor een ander stopt automatisch na 3 of 5 nummers.

Deel deze Hollands Diep aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Twee Hollands Diep recensies »
Titel: Hollands Diep
8.5 / 10, 2 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.5

Meer proefabonnementen in vrije tijd & hobby

Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 3x Zin 17,50

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven.
 zeventien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zoom
Zoom.nl
Proefabonnement: 3x Zoom 15,-

Neem een automatisch aflopend proefabonnement op ZOOM van drie nummers met 23% korting!
 één recensieUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Noorderland
Noorderland
Proefabonnement: 3x Noorderland 12,-

Noorderland is een informatieve glossy over het goede leven in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.
 twee recensiesUw besparing: 8,97

43%
korting
Van € 20,97 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 16,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 2,25

12%
korting
Van € 18,75 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Hollands Diep proefabonnement aanbieding, rubriek vrije tijd & hobby bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Schrijven Magazine
abonnement
Schrijven Magazine
Dans
abonnement
Dans
Beoordeling

Hollands Diep waardering door onze bezoekers:

8.5/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws