Know How aanbieding

Proefabonnement op Know How

Know How
Know How

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Know How weet hoe het werkt. Dit maandblad met luchtige snacks voor je brein voor ieder moment van de dag en voor alle leeftijden houdt je kennis up-to-date en prikkelt je grijze massa in de categorieën natuur, technologie, transport, wetenschap, ruimte en geschiedenis.

In Know How vindt je geen ellenlange, stoffige wetenschappelijke epistels. Door middel van korte, compacte artikelen en boeiende illustraties wordt je als lezer bijgebracht hoe dingen in de wereld precies in elkaar steken.

Waarom hebben mensen 206 botten? Hoe leefden de Egyptenaren? Hoe leeft een boomkikker? Hoe zag de training van piloten in de tweede wereldoorlog er uit? Hoe werkt ons brein? Hoe overleef je op Antarctica? Zomaar een aantal vragen die de afgelopen tijd beantwoord zijn in Know How. Deze en honderden andere soortgelijke vragen worden iedere maand behandeld in dit maandblad.

Met Know How prikkel je je brein en weet je hoe dingen werken. Ook zin gekregen in een maandelijkse portie brain snacks? Neem dan nu een voordelig proefabonnement of doorlopend abonnement met introductiekorting voor nieuwe abonnees. Of geef een kortlopend Know How abonnement cadeau aan iemand anders!

Het proefabonnement en cadeau abonnement van 3 nummers stopt automatisch. De overige abonnementen voor uzelf gelden tot wederopzegging. Know How wordt uitgegeven door New Skool Media; het blad verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Know How aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Know How »
Titel: Know How
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Recente cover van het tijdschrift KIJKEven goed kijken...
Het blad KIJK onder de loep
Wetenschapsblad KIJK bestaat al sinds 1968. Eerst als weekblad, later als maandblad. Wat kun je zoal verwachten in KIJK? Lees het in dit artikel.

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 32,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 8,94

21%
korting
Slechts4,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 32% of geef het blad 3 of 5x cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Filosofie Magazine
Filosofie Magazine
3x Filosofie Magazine 17,95

Filosofie Magazine is een blad dat inzicht wil geven in ingewikkelde kwesties uit onze wereld door u zelf aan het denken te zetten.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

30%
korting
Van € 25,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Know How proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Zo Zit Dat
proef abonnement
Zo Zit Dat
Kijk
proef abonnement
Kijk
Wetenschap in Beeld
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws