Lion's Roar aanbieding

Proefabonnement op Lion's Roar

Lion's Roar magazine  USA
Lion's Roar

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Lion's Roar magazine (voorheen bekend als Shambhala Sun) is een onafhankelijk, tweemaandelijks verschijnend tijdschrift welke op een niet-religieuze, seculiere wijze schrijft over boeddhisme, cultuur, mediteren en het leven. In het blad wordt veel aandacht besteed aan de leringen van met name boeddhistische maar ook andere levensbeschouwelijke tradities, waarbij de nadruk wordt gelegd op het toepassen van de principes van mindfulness en oefeningen ter bevordering van de bewustwording in het dagelijks leven.

Het eerste nummer van wat toen nog de Shambhala Sun heette verscheen in 1995 en was in eerste instantie een krantje voor een kleine gemeenschap. Al snel groeide het uit naar een veelbelovend klein tijdschrift, en vandaag de dag is Lion's Roar met honderdduizenden lezers wereldwijd het meestgelezen blad over boeddhisme. De 'lion’s roar', ofwel de leeuwenbrul, was een metafoor die de Boeddha zelf gebruikte voor de onverschrokken verkondiging van de universele waarheid van de Dharma: de wetten van de kosmos die de basis vormen van onze wereld. De naam van het blad is gekozen omdat het het streven van de makers om een dappere en krachtige stem voor boeddhisme in de westerse maatschappij te zijn goed weerspiegelt.

Lion's Roar magazine is aansprekend voor iedereen die op zoek is naar het pad dat leidt naar de bevrijding van het 'lijden' of al een eind op weg is. Iedere editie van het blad zorgt ervoor dat verlichting een stapje dichterbij komt. Als lezer komt je alles te weten over authentieke leringen uit de boeddhistische traditie en leer je om de wijsheid en het begrip die voortkomen uit je meditatie toe te passen op alle belangrijke dingen in het moderne leven: je levensonderhoud, lichamelijke en geestelijke gezondheid, het ouderschap en je relaties maar ook op het gebied van politiek en maatschappij en in de kunsten. Lion's Roar gebruikt duidelijke en toegankelijke taal en staat vol met makkelijke en laagdrempelige tips die je meteen in kunt zetten: op je werk en thuis, alleen en met de mensen om je heen en je gehele leven lang.

Neem nu een abonnement op Lion's Roar en ontdek wat voor verschil mediteren en de daaruit voortkomende inzichten en wijsheden kan maken in je leven.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement geregeld door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Lion's Roar magazine verschijnt zes maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door de Lion's Roar Foundation gevestigd te Halifax, Nova Scotia in Canada.

Deel deze Lion's Roar aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Lion's Roar »
Titel: Lion's Roar
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Yoga magazine
Yoga
Proefabonnement: 6x Yoga magazine + onbeperkte toegang Yogatv 45,-

Yoga is een blad van de makers van Psychologie Magazine, bestemd voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Nu zes nummers (vier op papier en twee digitaal) voor slechts 45 euro, inclusief onbeperkt Yogatv met keuze uit meer dan 250 yogalessen en meditaties van de beste docenten!
 drie recensiesUw besparing: 13,00

22%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Lion's Roar proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Happinez
proef abonnement
Happinez
Yoga International
abonnement
Yoga International
Flow
proef abonnement
Flow
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws