Locus magazine aanbieding

Proefabonnement op Locus magazine

Locus
Locus magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Locus Magazine is een Amerikaans tijdschrift dat reeds sinds 1968 iedere maand met verve verslag doet van de literaire genres science fiction en fantasy. Het blad telt meestal tussen de 60 en 88 pagina's. Locus publiceert het laatste nieuws op het terrein van science fiction, fantasy, horror en in de categorie fictie voor jongvolwassenen. Uitgebreide recensies en handige overzichten van nieuwe, pas verschenen of nog te verschijnen boeken, korte verhalen en magazines maken Locus tot een must-read voor iedere fan van SF & Fantasy.

Locus Magazine publiceert in iedere editie:

 • Nieuws uit de genres science fiction, fantasy en horror
 • Rubrieken en artikelen over uitgevers, awards en congressen inclusief 'The Data File' en 'People & Publishing' over verkochte rechten, verkochte boeken, doorverkochte boeken, nieuwe boeken, nieuws van uitgeverijen, acties, overlijdensberichten et cetera.
 • Interviews met bekende schrijvers en aanstormend talent (soms ook eindredacteuren en kunstenaars), meestal twee per nummer.
 • Recensies van nieuwe en nog te verschijnen boeken, meestal 20 tot 25 per editie, door bekende SF recensenten waaronder Gary K. Wolfe, Faren Miller, Russell Letson, Paul Witcover, Adrienne Martini,┬áJohn Langan, Liz Bourke en Carolyn Cushman alsmede reviews van korte fictie verhalen van Gardner Dozois, Paula Guran en Rich Horton.
 • Reportages van over de hele wereld over de science fiction scene in diverse landen.
 • Lijsten van nieuw uitgegeven boeken en magazines uit de Verenigde Staten en Engeland (maandelijks), bestsellers (maandelijks) en nieuw te verschijnen boeken (iedere drie maanden).
 • Sfeerverslagen van congressen en beurzen, met natuurlijk een grote hoeveelheid foto's
 • Ieder jaar een uitgebreid verslag van de ontwikkelingen en nieuwigheden van het voorgaande jaar, met uitvoerige lijsten met aanbevolen leesmateriaal en de jaarlijkse enquête 'Locus Poll and Survey'
 • Brieven van lezers en rubrieksadvertenties

Locus Magazine is, kort samengevat, een zeer stijlvol en grafisch mooi vormgegeven blad dat voor lezers een mooie opstap is naar nieuwe auteurs en ander werk van reeds bekende schrijvers. Neem nu een abonnement of geef dit zeer uitgebreide Sci-fi & Fantasy blad cadeau aan een liefhebber van het genre!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Locus magazine cadeau, dan stopt de bezorging automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het adres van de aanvrager af dient te wijken van het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Locus magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Locus SF Foundation te Oakland in de Verenigde Staten.

Deel deze Locus magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Locus magazine »
Titel: Locus magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie. Neem nu een jaarabonnement of geef het blad drie of zes maal cadeau.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans magazine
6x Dans 19,95

Dans magazine is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek. Neem nu een jaarabonnement of geef het blad drie of zes keer cadeau.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Het tijdschrift Archeologie Magazine
Archeologie Magazine
6x Archeologie Magazine 27,50

Archeologie Magazine is een diepgravend en onthullend tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in archeologie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Locus magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws