Lonely Planet proefabonnement aanbieding

Proefabonnement op Lonely Planet

 Nú tot 66% korting 
Proefabonnement: 3x Lonely Planet 15,-
Lonely Planet

Lonely Planet is het reisblad voor wie op zoek is naar authentieke bestemmingen, zowel ver weg als dichtbij huis. Probeer nu drie nummers uit voor maar 15 euro of kies voor een halfjaar, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 66%! Alle abonnementen zijn tevens beschikbaar om cadeau te geven.

Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch.
Lonely Planet

Alle Lonely Planet abonnement aanbiedingen

 1. 3x Lonely Planet 15,-
  proefabonnement37% - stopt automatisch
  Meest gekozen
 2. 5x Lonely Planet 25,-
  halfjaar abonnement37%
 3. 10x Lonely Planet 39,-
  jaarabonnement51%
 4. 20x Lonely Planet 55,-
  2-jarig abonnement66%
      Beste deal - 66% korting
 5. 3x Lonely Planet 15,-
  cadeau abonnement 37% - stopt automatisch

Lonely Planet lees je nu al vanaf € 15.00 - profiteer van tot maximaal 66% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
3 nummers 15,- 37% Bestel aflopend
5 nummers 25,- 37% Bestel doorlopend
10 nummers 39,- 51% Bestel doorlopend
20 nummers 55,- 66% Bestel doorlopend
3 nummers cadeau 15,- 37% Bestel aflopend, kado

Lonely Planet is een zeer bekende naam onder fervente reizigers. Natuurlijk vanwege de reisgidsen, maar ook vanwege het gelijknamige magazine dat sinds 2008 in Engeland en sinds 2016 ook in een Nederlandstalige editie wordt uitgebracht. Ben jij zo iemand die altijd al per trein dwars door de Verenigde Staten hebt willen reizen, helemaal van New Orleans naar Los Angeles? Staat die epische rondreis op Madagaskar op je bucket list? Of wil je weten wat Casablanca, de grootste stad van Marokko, allemaal te bieden heeft? Met een abonnement op Lonely Planet krijg je tien keer per jaar een enorme lading reisinspiratie over dit soort authentieke vakanties: van citytrips tot avontuurlijke reizen, van roadtrips tot stoer backpacken, van familiereizen tot natuurlijke reizen en van natuur & wildlife tot strandbestemmingen.

Lonely Planet is een echte autoriteit op het gebied van reizen. Geen wonder, want iedere dag zijn er over de gehele aardbol meer dan 200 schrijvers en reisfotografen op pad voor het blad! Zij zorgen voor schitterend beeldmateriaal en positieve, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving van de mooiste bestemmingen inclusief tips van locals, zowel in verre landen als dicht(er) bij huis. Voor je het weet heb je zoveel inspiratie en informatie dat je je eigen droomreis kunt gaan verwezenlijken! Iedere editie van Lonely Planet heeft een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld winteravonturen, culinaire reizen, favoriete eilanden of citytrips. Wist je overigens dat een leuke reis binnen Europa in de zomer zonder dat je struikelt over hordes selfies makende toeristen best mogelijk is? Met Lonely Planet leer je ook de onontdekte plekjes relatief dichtbij huis ontdekken. Niet verder vertellen hoor!

Wat wordt je eerste afgevinkte item op je verlanglijst? Een roadtrip dwars door de VS, een treinreis door Vietnam van Hanoi naar Ho Chi Minh of een citytrip naar Hongkong? Of wordt het toch eerst een rondreis door het betoverende IJsland met haar schitterende natuur? Met een abonnement op Lonely Planet ligt de wereld aan je voeten. Goede reis en veel leesplezier vooraf!

Het proefabonnement van 3 nummers 15,- stopt automatisch. De overige abonnementen, het halfjaarabonnement van 5 nummers 25, het jaarabonnement van 10 nummers 39,- en het 2-jarig abonnement van 20 nummers 55,-, zijn tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke iedere maand opzegbaar is vanaf dat moment. Geef je één van deze abonnementen cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na het door jou gekozen aantal nummers. Lonely Planet verschijnt 10 maal per jaar (het zomer- en winternummer zijn extra dik); het tijdschrift wordt uitgegeven door Pijper Media BV.

Deel deze Lonely Planet aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Lonely Planet »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Lonely Planet acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 3x Lonely Planet € 15,-  stopt automatisch: ja

Van
23,97
Voor15,00
Korting37 %
37%
korting

Drie keer Lonely Planet voor 15,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 5x Lonely Planet € 25,-  stopt automatisch: nee

Van
39,95
Voor25,00
Korting37 %
37%
korting

Lees een half jaar Lonely Planet magazine met 37% korting op de prijs van losse nummers in de winkel: 5x voor maar 25 euro.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 10x Lonely Planet € 39,-  stopt automatisch: nee

Van
79,90
Voor39,00
Korting51 %
51%
korting

Lees het reismagazine Lonely Planet nu een jaar lang met een fijne korting van 51% op losse bladen: per nummer betaal je slechts 3,90 in plaats van 7,99!

Vraag aan

Aanbieding 4 - 20x Lonely Planet € 55,-  stopt automatisch: nee

Van
159,80
Voor55,00
Korting66 %
66%
korting

Neem een 2-jarig abonnement op Lonely Planet en profiteer zodoende van een maximale korting van liefst 66% op de prijs in de winkel!

Vraag aan

Aanbieding 5 - 3, 5, 10 of 20x Lonely Planet cadeau  stopt automatisch: ja

Van
23,97
Voor15,00
Korting37 %
37%
korting

Geef Lonely Planet nu drie, vijf, tien of zelfs twintig maal cadeau aan een reislustig persoon. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Bladen over reizen en vakantieTijdschriften voor vakantieliefhebbers en reislustigen
De leukste reisbladen
Een duik in het reisbladen-assortiment met speciale aandacht voor vijf heel verschillende tijdschriften over vakantie en reizen: National Geographic Traveler, Autoweek Campers, Méditerranée, FietsActief en Italië Magazine.

Meer abonnementen in reisbladen

Het tijdschrift National Geographic Magazine
National Geographic Magazine
6x National Geographic 28,99

Met het tijdschrift National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is: iedere maand de mooiste reportages en de beste fotografie over de thema's natuur, wetenschap, geschiedenis, expedities en cultuur. NG is hét magazine voor wie nieuwsgierig is en meer wil weten. Neem nu een abonnement of geef het blad 3, 5 of 11x cadeau. Als abonnee steun je tevens wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society en lees je op papier én digitaal.
 één recensieUw besparing: 6,95

19%
korting
Van € 35,94 voor € 28,99
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
5x Columbus Travel 24,95

Columbus Travel is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken! Neem nu een abonnement van een half, een heel of 2 jaar met korting of geef Columbus 5 of 10x cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 11,30

31%
korting
Van € 36,25 voor € 24,95
 
Het tijdschrift Traveler
National Geographic Traveler
4x National Geographic Traveler 22,50

Ga op reis met het tijdschrift National Geographic Traveler: neem nu een jaarabonnement, bespaar 17% en geniet van fascinerende reportages en schitterende fotografie.
 twee recensiesUw besparing: 4,50  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

17%
korting
Van € 27,00 voor € 22,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Lonely Planet proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
National Geographic Traveler
BBC Wildlife Magazine
digitaal abonnement
BBC Wildlife Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws