MIT Technology Review aanbieding

Proefabonnement op MIT Technology Review

MIT Technology Review  USA
MIT Technology Review

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tweemaandelijkse blad MIT Technology Review is 's werelds oudste tijdschrift over technologie. Het aan het Massachusetts Institute of Technology verbonden magazine is een authoriteit op het gebied van de toekomst van technologie. Het is bedoeld voor lezers met een diepgaande interesse in technologie en de manier waarop het onze wereld beïnvloedt en onze levens verandert. Het blad is meerdere malen bekroond met verscheidene awards die jaarlijks vanuit de Amerikaanse tijdschriftenbranche worden toegekend. In MIT Technology Review vind je diepgaande artikelen over opkomende technologieën. Er wordt uitgebreid uitgelegd hoe deze werken en verteld wanneer de meest boeiende daarvan zich uit het laboratorium weten te bevrijden en klaar zijn om de markt op te gaan.

MIT Technology Review staat te boek als betrouwbaar, gezaghebbend en alom gerespecteerd. Het is mede daarom de enige publicatie welke haar lezers op een degelijke manier weet te informeren over die technologische sectoren waar de concurrentie voorblijven het meest belangrijk is: informatietechnologie, biotechnologie en nanotechnologie. Het tijdschrift brengt vaak als eerste verslag uit van belangrijke nieuwe ontwikkelingen die in de nabije toekomst een grote invloed zullen gaan uitoefenen op je organisatie, je carrière en last but not least je leven. De redactie probeert om de vaak overweldigende stroom aan beschikbare informatie op een intelligente, heldere en gezaghebbende manier te vertalen naar leesbare artikelen. Dit aan de hand van serieuze journalistiek gecombineerd met helder en simpel taalgebruik uitgevoerd door een zeer vakkundig redactieteam dat onderworpen is aan een beleid van nauwkeurigheid en onafhankelijkheid.

De artikelen, analyses van het nieuws, bedrijfsverslagen, foto-essays en beoordelingen in MIT Technology Review nodigen je als lezer uit om dingen nader te onderzoeken, gegevens te bestuderen en experts en hun opinies te leren kennen om zodoende nieuw terrein te verkennen en nieuwe technologieën en hun impact beter te kunnen begrijpen. Het tijdschrift bestaat al sinds 1899 en doet sindsdien onafgebroken verslag van belangrijke technologische ontwikkelingen en de uitvinders daarvan, met de steun van 's werelds nummer 1 technologisch instituut in Cambridge, Massachusetts. Nauwkeurigheid en onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel: de verslaggeving is onafhankelijk van welke invloed dan ook, inclusief het eigenaarschap van MIT.

Ben je er sterk van overtuigd dat nieuwe, slimme technologieën moeilijke problemen kunnen verhelpen, de welvaart kunnen doen toenemen en de mogelijkheden voor de mensheid kunnen vergroten? Neem dan nu een abonnement op MIT Technology Review en treed op die manier toe tot de wereldwijde gemeenschap van zakelijke- en opinieleiders, vernieuwers, 'early adopters', ondernemers, investeerders en MIT alumni.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het tijdschrift cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar vanzelf en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement geregeld door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. MIT Technology Review verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van the Massachusetts Institute of Technology te Cambridge, Massachusetts in de Verenigde Staten.

Deel deze MIT Technology Review aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over MIT Technology Review »
Titel: MIT Technology Review
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 32,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 8,94

21%
korting
Slechts4,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
MIT Technology Review proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Science magazine
abonnement
Science magazine
Nature magazine
abonnement
Nature magazine
Scientific American Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws