MUZE aanbieding

Proefabonnement op MUZE

MUZE
MUZE

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Kijkt u graag naar de kunst- en cultuur programma's van de AVROTROS, zoals bijvoorbeeld Kunstuur, het Prinsengrachtconcert en Het Geheim van de Meester? Dan biedt kunstmagazine MUZE (voorheen K&C) u meer kijk daarop. In iedere editie vindt u veel informatie over interessante tentoonstellingen, klassieke concerten en andere voorstellingen in het theater. Daarnaast worden er regelmatig prachtige kijkjes achter de schermen geboden.

In MUZE is er veel aandacht voor zowel beeldende kunst, klassieke muziek als theater en dans. Ieder kwartaal leest u over het mooiste wat de wereld van kunst en cultuur op dat moment te bieden heeft. Het tijdschrift heeft een zeer brede kijk en neemt u overal mee naar toe. Dat kan een mooie, recente uitvoering van een klassiek werk zijn of een nieuwe tentoonstelling in het Kröller-Müller museum op de Veluwe. Maar het kan ook zomaar een tentoonstelling van pop-art of ééntje over de geschiedenis van de Mongoolse Liao-dynastie zijn.

Daarnaast zijn er een aantal vaste rubrieken in het blad te vinden, waaronder:

  • Een column van AVROTROS presentator en klassieke muziek-kenner Hans van den Boom. Iedere zondagochtend kunt u op NPO Radio 4 het door hem gepresenteerde Zondagochtend Concert beluisteren, en in MUZE praat hij u bij over de verschillende aspecten van klassieke muziek.
  • Oog & Oor - hier vindt u besprekingen van de nieuwste boeken, cd's, lp's en dvd's.
  • Het Geheim van de Meester - net zoals in het gelijknamige tv-programma wordt hier een tipje van de sluier opgelicht met betrekking tot de stijl en technieken achter de grote meesterwerken.
  • Op radio en televisie - welke radio- en tv programma's verdienen de komende tijd uw aandacht? In deze rubriek wordt besproken wat u kunt verwachten van de kunst- en cultuur programmering.
  • Lezersaanbiedingen - exclusief voor de lezers van MUZE: met korting naar dat mooie concert waar u kennis kunt maken met topwerken uit de klassieke muziek en ook nog eens vragen mag stellen aan de dirigent en de musici? Of eerste rang zitten bij een nieuwe dansvoorstelling en vantevoren een unieke rondleiding achter de schermen krijgen? Als abonnee van MUZE geniet u van tal van voordelen!

Met MUZE krijgt u meer kijk op kunst! Geniet u graag van kunst en bent u benieuwd naar de inhoud van dit stijlvol vormgegeven blad met diepgang? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis proefnummer aan.

Dit betreft een vrijblijvende aanbieding. MUZE verschijnt vier keer per jaar, in februari, mei, augustus en november, het tijdschrift is een uitgave van Bindinc.

Deel deze MUZE aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over MUZE »
Titel: MUZE
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Palet
Palet
Proefabonnement: 3x Palet 24,95

Palet is het blad voor wie van kunst houdt vol met interviews, achtergronden en verdieping, aandacht voor nieuw talent en de beste exposities.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans
6x Dans 19,95

Dans is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
MUZE proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Avrobode
abonnement
Avrobode
Tros Kompas
abonnement
Tros Kompas
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws