Shape magazine aanbieding
Home

Proefabonnement op Shape magazine

Shape  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse blad Shape Magazine biedt vrouwen 10 keer per jaar het laatste nieuws op het gebied van gezondheid, fitness, beauty en mode. In ieder nummer vind je kracht- en cardio oefeningen en -workouts alsmede strategieën om je te motiveren om vol te houden en je doel te bereiken. Shape is je toegewijde assistent die je helpt om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Geef je leven 'shape' - eet gezond - word fit.

Shape is op het moment van schrijven in de Verenigde Staten na Cosmopolitan het op één na grootste tijdschrift voor jonge vrouwen. En dat is ook geen wonder: Shape inspireert je om actief en gezond te blijven door middel van tips op het gebied van style en beauty, makkelijk in je dagelijkse programma op te nemen oefeningen en trainingen, gezonde recepten, inzichten om overtollig gewicht kwijt te raken en nog veel meer. Met de motiverende artikelen en tips kun je direct aan de slag en leer je om goed te zorgen voor je lichaam en daarmee een uitgebalanceerd leven te leiden.

Shape zet vrouwen aan om zich een blijvende fitness mindset aan te leren door ze te laten begrijpen dat actief zijn een welbewuste keuze kan zijn die je de rest van je leven kunt toepassen en dat het niet noodzakelijk zoiets is als een 'einddoel'. Daarom bevat Shape artikelen die gezond leven op alle vlakken ondersteunen. Vaste rubrieken zijn onder andere "Workouts", met een grote variatie aan routines die verschillende gebieden van het lichaam trainen, en "Weight Loss", met dieet tips en tricks om op een gezonde manier af te vallen. In "Food & Nutrition" vind je makkelijke recepten waarin verse seizoensingrediënten verwerkt zitten en de nieuwste inzichten en adviezen op het gebied van voeding van gezaghebbende personen.

Liefhebbers van stijl zullen iedere keer weer genieten van Shape's "Beauty & Style" rubriek, waarin nieuwe beauty producten en de nieuwste kledingstijlen de aandacht krijgen. Daarnaast vind je er ook tips met betrekking tot je huid en haar en nieuwe make-up ideeën: van hoe je de laatste kleuren moet dragen tot hoe je een mooie glanzende huid krijgt. Op de covers van Shape staat vaak een celebrity die in het betreffende nummer haar eigen workout tips, recepten en motivatie tips met de lezers deelt.

Kortom: iedereen die interesse heeft in het onderhouden van een gezonde en actieve lifestyle en in het letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten is gebaat bij een abonnement op Shape magazine!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Shape verschijnt tien keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door Meredith Corp. te New York.

Deel deze Shape magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Shape magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 3x Happinez 21,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,47

10%
korting
Van € 23,97 voor € 21,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 4x Psychologie Magazine 25,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van vier edities met korting, geef het blad cadau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement!
 negentien recensiesUw besparing: 6,96

22%
korting
Van € 31,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezondnu
Gezondnu
Proefabonnement: 3x Gezondnu 22,50

In Gezondnu leest u iedere 2 maanden alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een vast abonnement met korting oplopend tot liefst 40%!
 acht recensiesUw besparing: 7,45

25%
korting
Van € 29,95 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Shape magazine proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Santé
abonnement
Santé
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws