Sport International aanbieding

Proefabonnement op Sport International

Sport International

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Vanaf 2006 is de opzet van Sport International gewijzigd. In plaats van een algemeen sporttijdschrift verschijnt SI nu 5x per jaar met een speciaal thema, elk nummer zal worden gewijd aan een sportevenement of bepaalde tak van sport. Helaas is het niet meer mogelijk een abonnement op het blad af te sluiten, Sport International zal alleen nog in de losse verkoop verschijnen.

Voor het populaire voetbalblad Voetbal International (VI) kunt u voor een proef abonnement of cadeau abonnement wel terecht op deze site.

Het tijdschrift Sport International besteedt aandacht aan vooral voetbal, wielrennen, tennis, schaatsen en Formule 1. Opzienbarende reportages, de grote Nederlandse en internationale sportevenementen, interviews met hoofdrolspelers en prachtige fotografie staan borg voor een uniek sportblad dat op niets verhullende wijze schrijft over de wereld van de topsport.

Deel deze Sport International aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Sport International recensie »
8.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.0

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tennis magazine
Tennis magazine
6x (1 jaar) Tennis magazine 49,95

Tennis magazine is het meest bekende Nederlandse blad over tennis. Met interviews, reportages, prachtige foto's, aandacht voor junioren en veteranen en alles over materialen, techniek en tactiek. Neem abonnement met korting of cadeaubon of geef het blad cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 10,05

17%
korting
Slechts8,33 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets magazine 19,99

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting tot 34%, of een automatisch aflopend cadeau-abonnement van 3, 6 of 13 nummers.
 één recensieUw besparing: 0,86

4%
korting
Van € 20,85 voor € 19,99
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Sport International proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Sports Illustrated magazine
Beoordeling

Sport International waardering door onze bezoekers:

8/10
(Bekijk alle reviews)
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws