Stadstuinieren magazine aanbieding

Proefabonnement op Stadstuinieren magazine

Stadstuinieren
Stadstuinieren magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Moestuinieren is de laatste jaren weer helemaal terug van weggeweest. Zeker voor wie in de stad is aangewezen op een beperkte ruimte om te leven is het onderhouden van een kleine eetbare tuin op het balkon of dakterras een leuke en ontspannen bezigheid die als je het goed aanpakt ook nog eens het één en ander oplevert: je eigen verse groenten, kruiden en fruit, zonder bestrijdingsmiddelen en helemaal biologisch! Stadstuineren magazine haakt op deze trend in. In het blad lees je als 'urban gardener' ieder seizoen over hoe je zelf je groente, fruit en kruiden kweekt in je eigen mini-moestuin en hoe je er de lekkerste gerechten en snacks van kunt maken. Want een tuin in de stad is prima mogelijk! Als je over een dakterras beschikt zijn de mogelijkheden natuurlijk enorm, maar ook op een klein balkonnetje kun je meer dan je wellicht zelf denkt. Ligt je balkon op het noorden en heb je niet de luxe van een dakterras? Geen nood: ook indoor tuinieren, waarbij je bijvoorbeeld potten met kruiden voor je ramen hangt, is een optie.

Hoe maak je zelf de optimale plantenvoeding voor je pottentuin? Hoe kun je zelf zaden winnen? Hoe behaal je een optimale oogst van aubergines? Welke groenten zijn geschikt om op je vensterbank te kweken? Wat zijn de mogelijkheden met met een balkon op het noorden? Hoe kun je het beste wintertomaten kweken? Dit soort vragen en meer worden beantwoord door de kundige en enthousiaste redactie van Stadstuineren. Naast voorbereiden, zaaien, onderhouden en oogsten is er ook aandacht voor wildplukken en natuurlijk wordt je verteld wat je allemaal voor heerlijks kunt bereiden met je opbrengst: van schorseneren tot munt en van aardbeien tot reuzekoolrabi. Ook wordt er regelmatig een moestuin, daktuin of volkstuin van een lezer bezocht voor een mooie reportage.

Met een abonnement op Stadstuinieren magazine eet jij binnen de kortste keren ook gezonde producten van eigen kweek! Neem nu een jaarabonnement en profiteer van korting voor nieuwe abonnees. Of geef het tijdschrift cadeau aan iemand die met liefde en passie bezig is of wil gaan met een stadstuin.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je minimaal 12 weken voor het verstrijken van de huidige abonnementsperiode opzegt, omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per kwartaal (de verschijningstermijn van het blad) opzegbaar is. Geef je het blad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na vier nummers. Cashew Stadstuinieren verschijnt vier keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Blunt Media te Breda.

Deel deze Stadstuinieren magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Stadstuinieren magazine »
Titel: Stadstuinieren magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in tuinbladen

Het tijdschrift Tuin seizoen
Tuinseizoen
5x Tuinseizoen 27,50

Beleef nog meer plezier aan uw tuin met het blad Tuinseizoen, het praktische en informatieve magazine voor de echte tuinliefhebber! Lees nu 5 of 10x Tuinseizoen met korting oplopend tot 28%. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 7,25

21%
korting
Van € 34,75 voor € 27,50
 
Het tuinblad Gardeners' World
Gardeners' World
3x Gardeners' World 17,50

Probeer Gardeners' World, het blad van het gelijknamige Britse tv-programma, nu drie maanden uit met korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 17,97 voor € 17,50
 
Het tijdschrift De Tuin op Tafel
De Tuin op Tafel
4x de Tuin op Tafel 21,-

De Tuin op Tafel: ieder seizoen de beste tips voor je groentetuin, kruidentuin en fruittuin. Met heerlijke maakbare recepten en prachtige reportages. Neem nu een jaarabonnement met 28% korting op de prijs van losse nummers!
 één recensieUw besparing: 8,00

28%
korting
Van € 29,00 voor € 21,-
 
Het tijdschrift LandIdee
LandIdee
6x Landidee 29,95

Landidee is hét blad voor mensen die optimaal willen genieten van het buitenleven. Neem nu abonnement met korting of geef het tijdschrift cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,75

28%
korting
Van € 41,70 voor € 29,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Stadstuinieren magazine proefabonnement aanbieding, rubriek tuintijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Ons Amsterdam
proef abonnement
Ons Amsterdam
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws