The Avengers aanbieding

Proefabonnement op The Avengers

Avengers  USA
The Avengers

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Lees alles over 's werelds machtigste superhelden in 'The Avengers'! Met een abonnement op deze comic book serie beleef je alle avonturen die de groep bestaande uit teamleider Maria Hill, Iron Man, Hawkeye, Spider-Man, Spider-Woman, Wolverine, Thor en de Red Hulk beleven in het Marvel-universum. Tezamen bevechten zij de vijanden en slechteriken die zo sterk zijn dat een enkele superheld ze niet in zijn eentje aankan.

Door de jaren heen heeft het Avengers team uit vele verschillende helden uit de stal van Marvel bestaan. Het begon allemaal in 1963 met de combinatie van oudgedienden Ant-Man/Giant Man, Thor, Iron Man, de Hulk en the Wasp. Al snel kwam Captain America er ook bij. Gedurende de daarop volgende decennia veranderde het team steeds en maakten zowel mensen, meta-mensen, mutanten, robots, buitenaardse wezens en zelfs voormalige schurken er deel van uit in verschillende verhaallijnen en universa: onder andere Hawkeye, Spider-Man, Wolverine, Hercules, Vision, Quicksilver en Ms. Marvel.

The Avengers ken je als je enigszins bekend bent met de strips van Marvel wellicht ook van één van de animatieseries op tv en natuurlijk van de bioscoopfilms Avengers uit 2012 en Avengers: Age of Ultron uit 2015. In 2018 verschijnt de derde film in deze reeks, getiteld Avengers: Infinity War met wederom Robert Downey Jr. in de rol van Tony Stark oftewel Iron Man, Mark Ruffalo als Bruce Banner ofwel de Hulk, Chris Hemsworth in de rol van Thor, Chris Evans als Steve Rogers (voormalig Captain America) en Jeremy Renner als de boogschutter Hawkeye.

Neem nu een abonnement op deze geweldige comic-reeks en beleef alle verwikkelingen en intriges waarin het team verzeild raakt vanaf de eerste rang mee! Tip: je kunt The Avengers ook cadeau geven.

Let op: dit is een Engelstalig stripboek.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je tijdens de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen kan eenvoudig door een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de klantenservice van Engelsebladen.nl. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders (factuuradres moet in dat geval verschillen van het bezorgadres) dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en is opzeggen dus niet nodig. Je krijgt na de eerste periode dan een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Indien je gebruik maakt van de aanbieding vermeld op deze pagina dan wordt de bezorging en de administratie van je abonnement verzorgd door Global Magazines te Wageningen. The Avengers verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Marvel Comics gevestigd te New York City.

Deel deze The Avengers aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Avengers »
Titel: The Avengers
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in stripbladen

Het stripblad Donald Duck Extra
Donald Duck Extra
Proefabonnement: 5x Donald Duck Extra 15,-

Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere 4 weken een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck
 drie recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9, 14 of 28 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 3,80

13%
korting
Van € 28,80 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Tina
Tina
Proefabonnement: 5x Tina 15,-

Tina is het grootste weekblad voor meisjes met alles over muziek en sterren, mode en make-up, jongens en liefde. Nu 5 nummers voor slechts 15 euro, stopt automatisch!
 27 recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het blad Donald Duck
Donald Duck jaarabonnement
Donald Duck jaarabonnement: 56 nummers 131,40

Neem nu een jaarabonnement op Donald Duck weekblad en lees het Vrolijk Weekblad nu voor slechts 2,35 per nummer!
 vier recensiesUw besparing: 33,80

20%
korting
Slechts2,35 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Avengers proefabonnement aanbieding, rubriek strips. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Amazing Spider-Man magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws