Triv' aanbieding

Proefabonnement op Triv'

Triv
Triv'

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


TRiV' weet het. Dit tijdschrift voorziet nieuwsgierige mannen én vrouwen iedere maand van alles wat ze maar willen weten over onderwerpen betreffende onder andere techniek, wetenschap, natuur, geschiedenis en psychologie. Triv' staat telkens weer boordevol grappige, boeiende, ongelofelijke en intrigerende zaken over de wereld om ons heen. Triv' kun je rustig in het rijtje Quest, KIJK en andere populaire bladen over wetenschap en techniek plaatsen.

In het blad komen weetjes als 'maar liefst 83% van de Nederlanders is gelukkig en men geeft gemiddeld het cijfer 7,43 voor zijn of haar eigen gevoel van geluk', 'vrouwen kunnen beter ruiken dan mannen' en 'in een liter zeewater zit 35 gram zout' komen voorbij. TRiV' telt maandelijks maar liefst 100 pagina's met dit soort feiten, cijfers en trivia!

Naast de artikelen vind je ook maandelijkse columns van de bekende schrijvers en columnisten Ronald Giphart en Luuk Koelman in Triv'. Tevens kent het blad de vaste rubrieken "Inloggen", "TRiV' telt" (elke maand een fenomeen in getallen), "Zo werkt 't" (uitleg over de werking van technische gadgets als navigatiesystemen), "Triv weet 't" (de vraag- en antwoordrubriek), "Inzoomen" en 'Uitgevonden".

Probeer Triv nu uit middels een introductie-abonnement van zes maanden voor 15 euro in plaats van de normale prijs van 23 euro 70. Of maak gebruik van één van de andere aanbiedingen: een proefabonnement van vier nummers of een jaarabonnement (12 edities). Tip: Ken je een nieuwsgierig iemand die dol is op feiten en weetjes? Je kunt TRiV' ook cadeau geven aan een vriend, familielid of bekende. Succes gegarandeerd!

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland en indien je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad op het opgegeven adres. Het proefabonnement van vier maanden, het halfjaar- (zes nummers) en jaarabonnement (12 nummers) voor jezelf gelden tot wederopzegging, de verschillende kado-abonnementen (vijf, acht of zeventien bladen voor iemand anders) stoppen automatisch na de gekozen periode. Triv' is een uitgave van Sanoma Men's Magazines, onderdeel van Sanoma Uitgevers. Het blad verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Triv' aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Vijf Triv' recensies »
Titel: Triv'
7.8 / 10, 5 reviews
Gemiddelde waardering:

  7.8

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 32,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 8,94

21%
korting
Slechts4,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 32% of geef het blad 3 of 5x cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Filosofie Magazine
Filosofie Magazine
3x Filosofie Magazine 17,95

Filosofie Magazine is een blad dat inzicht wil geven in ingewikkelde kwesties uit onze wereld door u zelf aan het denken te zetten.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

30%
korting
Van € 25,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Triv' proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Quest
cadeau abonnement
Quest
Kijk
cadeau abonnement
Kijk
Wetenschap in Beeld
Beoordeling

Triv' waardering door onze bezoekers:

7.8/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws