USA Today aanbieding

Proefabonnement op USA Today

USA Today  USA
USA Today

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


USA Today is een Amerikaanse landelijke krant die iedere week van maandag tot en met vrijdag verschijnt en een aantal internationale edities kent, waaronder een Canadese, Aziatische en Europese. Het dagblad heeft een oplage van rond de 1 miljoen exemplaren en wordt in de Verenigde Staten iedere dag gemiddeld door ruim drie miljoen lezers gelezen. USA Today staat te boek als een zogenaamde 'middle-market newspaper', wat zoveel betekent als een krant die zowel aandacht heeft voor nieuws als voor entertainment. De eerste editie stamt pas uit september 1982, wat het in vergelijking met veel andere Amerikaanse en Europese dagbladen dus tot een jonge krant maakt. Toch heeft USA Today het in relatief korte tijd tot derde krant van de Verenigde Staten weten te schoppen, na de al veel langer bestaande The Wall Street Journal en The New York Times.

In tegenstelling tot vele andere kranten kent USA Today geen zaterdag- en/of zondageditie. De vrijdageditie fungeert dus als weekendkrant. In het dagblad komen iedere werkdag de volgende zaken aan bod:

  • Nieuws - hierbij zijn zowel berichten uit de regio als landelijk nieuws van even groot belang. USA Today staat erom bekend nieuwsberichten als makkelijk te lezen, hapklare brokken op te dienen. In de rubriek 'State By State' wordt nieuws uit alle staten op een compacte manier gepresenteerd.
  • Sport - de krant brengt het verhaal in het verhaal en zet de supporter daarbij centraal. Alle belangrijke Amerikaanse sporten zoals basketball, American footbal, honkbal en ijshockey krijgen ruim aandacht.
  • Life - in dit deel van het dagblad leest u alles over de wereld van entertainment: van award shows tot exclusieve nieuwtjes over celebrities.
  • Money - met de artikelen in dit deel wordt u in staat gesteld de financiële markten beter te begrijpen en leert u hoe u slim kunt investeren en uw pensioen kunt plannen.
  • Tech - hier vindt u reviews van de nieuwste producten en geruchten uit de wereld van de techniek om de nerd in uzelf tevreden te stellen.
  • Travel - het reiskatern met tips van insiders over de beste bestemmingen en mooiste reizen.

Daarnaast ontbreken natuurlijk ook de puzzelrubriek, de tv gids 'Tonight on TV', de weersverwachting en de rubriek met ingezonden brieven van lezers niet.

Neem nu een abonnement op de internationale editie van USA Today en blijf voortaan als Amerikaans burger in den vreemde op de hoogte van wat er speelt in de Verenigde Staten.

Let op: dit betreft een Engelstalige krant. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geeft u het abonnement cadeau dan stopt de bezorging na een jaar automatisch. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur; Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. USA Today verschijnt 260 keer per jaar van maandag tot en met vrijdag, de krant is een uitgave van Gannett Company, Inc te Tysons, Virginia.

Deel deze USA Today aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over USA Today »
Titel: USA Today
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift The Nation
The Nation magazine
34x (1 jaar) The Nation magazine £ 311,02

The Nation magazine is een Amerikaans progressief en onafhankelijk opinietijdschrift met veel aandacht voor misstanden als vooroordelen, discriminatie en misbruik van macht.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 9,15 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
USA Today proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Sports Illustrated magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws