Vegan Life aanbieding

Proefabonnement op Vegan Life

Vegan Life
Vegan Life  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tijdschrift Vegan Life is voor iedereen die meer wil weten over een plantaardige leefstijl gebaseerd op het consumeren van groente, fruit, peulvruchten, hele granen, zaden en pitten en een leven zonder wreedheid tegenover andere levende wezens. Vegan Life gaat naast gezonde voeding zonder dierlijke producten ook over vegan-vriendelijke kleding, de nieuwste diervriendelijke producten en het dagelijks leven van veganistische chefs, sporters en andere bekende zo niet beroemde personen. Het hoofdonderwerp van het tijdschrift is en blijft natuurlijk voeding. Vegan Life brengt je recepten van de beste vegan koks: van van heerlijke baksels en andere verwennerijen tot supergezonde raw food ideeën. Daarnaast krijg je ook advies over hoe je een gebalanceerd voedingspatroon kunt volgen waarbij je zonder het hoeven te nuttigen van dierlijke eiwitten alle voedingsstoffen die je nodig hebt in ruime mate binnen zult krijgen. Tot slot wordt er uitgelegd hoe je klassieke gerechten in een veganistische versie zonder vlees, kaas en zuivel om kunt toveren.

Met een steeds maar in omvang toenemende wereldbevolking is de huidige situatie rond onze voedselvoorziening onhoudbaar. Er is verandering nodig, en snel ook. Vegan Life probeert om zowel sociale, economische als politieke afwegingen mee te nemen om de kijk op de wereld van mensen te veranderen en zodoende ervoor te zorgen dat steeds meer individuen gaan overwegen om plantaardig(er) te gaan eten. Het blad biedt informatie over bijeenkomsten, de beste restaurants, de beste websites en blogs en door veganisme geïnspireerde muziek en kunst.

Hoe bereid je een veganistische variant op pasta carbonara met tofu in plaats van bacon? Welke B-vitamines moet je tijdens een zwangerschap extra slikken? Wat is palmolie en waarom wordt het nog steeds zoveel gebruikt ondanks het feit dat het ten koste gaat van het tropisch regenwoud? Hoe maak je in een handomdraai overheerlijke vegan chocolate chip cookies, zonder ei, boter en melk dus? Welke plantaardige vervangers voor koemelk zijn er en welke zijn het best? Wat zijn de voordelen van omega-3 vetzuren en welke plantaardige bronnen zijn er? Over dit soort zaken en meer lees je iedere maand in Vegan Life.

Vegan Life bestaat uit meer dan alleen maar recepten voor geweldig smakend voedsel zonder vlees, kaas en zuivelproducten: iedere editie staat boordevol nieuwe en klassieke non-food items zoals schoenen, kleding, tassen en verzorgingsproducten, allemaal geproduceerd zonder dat er dierenleed aan te pas is gekomen. Ook de milieu- en klimaatproblemen waar we mee te kampen hebben en de niet-fysieke kant van veganisme komt aan bod: compassie voor alle levende wezens, dus ook dieren. Hoe je momenteel ook tegenover dit soort zaken aankijkt: Vegan Life barst van de ideeën en inspiratie om je te helpen nog meer richting een gezond en gebalanceerd plantaardig leven te bewegen. Het blad is niet alleen voor veganisten, maar ook voor mensen die willen minderen met vlees eten en alle soorten vegetariërs.

De artikelen zijn geschreven in een positieve stijl met nadruk op de voordelen van een op planten gebaseerd dieet. Dat wil niet zeggen dat hete hangijzers nooit aan de orde komen, maar als dat het geval is wordt het met een hoge mate van fijngevoeligheid gedaan zonder schokkend grafisch materiaal. Iedereen die voor Vegan Life schrijft of op één of andere manier meewerkt aan het blad is een betrokken veganist, inclusief het management team.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Vegan Life verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Prime Impact Events & Media te Colchester in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Vegan Life aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Vegan Life »
Titel: Vegan Life
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 17,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs als Jamie Oliver en Nigella Lawson.
 elf recensiesUw besparing: 3,47

17%
korting
Van € 20,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,97

28%
korting
Van € 20,97 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Vegan Life proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws