Viva España aanbieding

Proefabonnement op Viva España

Espana

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Viva España, hét complete magazine over Spanje, is een glossy tijdschrift dat ieder kwartaal verschijnt en aandacht heeft voor alle kanten van de Spaanse cultuur: geschiedenis, tradities, gastronomie, mode, sport, toerisme en natuur. In het magazine worden professionele artikelen van echte Spanje-kenners begeleid door mooie, sprekende foto's.

In elk nummer van Viva Espana vind je een overzicht van evenementen, boeken en muziek in zowel Spanje als Nederland. Als extra service is achterin het blad een speciaal katern met onroerend goed opgenomen. In dit katern kunnen makelaars en particulieren hun huizen in Spanje te huur of te koop aanbieden.

Ook voor liefhebbers van de Spaanse taal heeft Viva España iets te bieden: van elk groot artikel, interview of reportage is een complete danwel samengevatte vertaling in het Castiliaans (Spaans) opgenomen. Deze vertalingen worden telkens verzorgd door 'native speakers'.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Viva España wordt uitgegeven door uitgeverij Millermedia, het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. Het abonnement geldt tot wederopzegging; het cadeau abonnement stopt automatisch na 4 nummers.

Deel deze Viva España aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Zes Viva España recensies »
8.2 / 10, 6 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.2

Externe bron:
Spaanse taal (Castiliaans)

Meer abonnementen in reisbladen

Het tijdschrift National Geographic Magazine
National Geographic Magazine
6x National Geographic 28,99

Met het tijdschrift National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is: iedere maand de mooiste reportages en de beste fotografie over de thema's natuur, wetenschap, geschiedenis, expedities en cultuur. NG is hét magazine voor wie nieuwsgierig is en meer wil weten. Neem nu een abonnement of geef het blad 3, 5 of 11x cadeau. Als abonnee steun je tevens wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society en lees je op papier én digitaal.
 één recensieUw besparing: 6,95

19%
korting
Van € 35,94 voor € 28,99
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
5x Columbus Travel 24,95

Columbus Travel is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken! Neem nu een abonnement van een half, een heel of 2 jaar met korting of geef Columbus 5 of 10x cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 11,30

31%
korting
Van € 36,25 voor € 24,95
 
Het tijdschrift Traveler
National Geographic Traveler
4x National Geographic Traveler 22,50

Ga op reis met het tijdschrift National Geographic Traveler: neem nu een jaarabonnement, bespaar 17% en geniet van fascinerende reportages en schitterende fotografie.
 twee recensiesUw besparing: 4,50  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

17%
korting
Van € 27,00 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Lonely Planet
Lonely Planet
Proefabonnement: 3x Lonely Planet 15,-

Lonely Planet is het reisblad voor wie op zoek is naar authentieke bestemmingen, zowel ver weg als dichtbij huis. Probeer nu drie nummers uit voor maar 15 euro of kies voor een halfjaar, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 66%! Alle abonnementen zijn tevens beschikbaar om cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 8,97

37%
korting
Van € 23,97 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Viva España proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Studieplan Spaans
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws