Wendy aanbieding
Home

Proefabonnement op Wendy

Wendy

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Wendy, het eigen blad van presentatrice en actrice Wendy van Dijk, is een magazine dat bruist van optimisme. Met een positieve instelling hoopt Wendy haar lezers bij te staan in het leven. De rode draad in het tijdschrift is altijd 'de zoektocht naar geluk' en de kernwoorden zijn naast optimisme onder andere vrolijkheid, energie, elkaar helpen en goed nieuws. Want er is al genoeg ellende en negativiteit in de wereld en dat kan, als je niet oppast, je helemaal leegtrekken. En vooral de cynische en nare manier waarop al dat nieuws iedere gebracht wordt door de media, daar heeft Wendy van Dijk schoon genoeg van. Met haar eigen feel-good magazine wil ze dan ook een positief tegengeluid brengen en zodoende proberen om Nederland wat gelukkiger maken.

Wendy verschijnt iedere twee maanden en heeft telkens een hoofdthema dat in ieder geval steeds iets met posiviteit te maken heeft. Daarnaast is het blad thematisch ingedeeld in vier hoofdstukken:

 1. Liefde, familie en vriendschap: dit zijn natuurlijk drie heel belangrijke zaken voor wie in harmonie wil zijn met zichzelf en zijn naasten. In dit onderdeel lees je onder andere combi-interviews met vaders & zoons en moeders & dochters. Ook Wendy zelf en haar familie en vrienden gunnen je regelmatig een kijkje in hun eigen leven. Daarnaast vind je hier mooie openhartige verhalen en foto-reportages over bijzondere vriendschappen, huwelijken en meer.
 2. Mooi & gezond: in dit deel veel aandacht voor onder meer sporten, yoga, meditatie en gezonde voeding en recepten. Kortom: alles wat je nodig hebt om lief te kunnen zijn voor je eigen lichaam!
 3. Vrijheid & ambitie: in dit deel van het magazine gaat het over alles wat met het dagelijks leven te maken heeft: werk, opvoeden en besteding van je vrije tijd: uitgaan, muziek, boeken en cultuur.
 4. Geven & ontvangen: optimaal geluk beleven betekent naast krijgen ook geven. In ieder nummer komt in dit deel een weldoener aan het woord die zich helemaal zonder eigenbelang inzet voor anderen. Verder krijg je handige tips, bijvoorbeeld over het geven en krijgen van cadeaus en over delen en maken Wendy's Angels droomwensen waar.

Daarnaast kent het tijdschrift een aantal vaste rubrieken:

 • Beste vrienden: het verhaal van twee beste vrienden.
 • Wendy geeft weg: leuke acties waarmee je van alles kunt winnen, zoals boeken, entreekaarten voor het theater en de bios en nog veel meer!
 • Het ochtendritueel van...: omdat de ochtend zeer bepalend is voor hoe je de rest van de dag beleeft wordt hier aan bekende persoonlijkheden gevraagd hoe hun ochtendritueel eruit ziet.
 • Koken met Herman den Blijker
 • Lessen in geluk: inspirerende tips van anderen die hun gelukslessen met je delen.

Geef jezelf een heerlijke oppepper en zoek voortaan mee met Wendy naar meer geluksmomenten in je leven: neem nu een abonnement met korting voor nieuwe leden. Je kunt dit heerlijk dikke blad natuurlijk ook cadeau geven aan je vriendin, vrouw, moeder of een ander familielid of kennis!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad kan worden opgezegd. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch. Wendy verschijnt acht keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Telegraaf Media Groep.

Deel deze Wendy aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Wendy »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 4x Psychologie Magazine 25,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van vier edities met korting, geef het blad cadau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement!
 negentien recensiesUw besparing: 6,96

22%
korting
Van € 31,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 3x Happinez 21,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,47

10%
korting
Van € 23,97 voor € 21,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Libelle
Libelle
Proefabonnement: 4x Libelle 12,-

Neem Libelle nu 4 weken op proef, geef het populaire weekblad voor vrouwen cadeau of kies voor een abonnement van een half, 1, 2 of 3 jaar met korting oplopend tot 70%, eventueel in combinatie met Libelle Specials. Bekijk de aanbiedingen en bestel direct op de website van Libelle!
 58 recensiesUw besparing: 7,60

39%
korting
Van € 19,60 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Wendy proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Happinez
proef abonnement
Happinez
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws