Programmablad met korting én cadeau

De top 5 televisie gidsen acties van lente 2017

De beste aanbiedingen van het moment

Ook in de lente loont het de moeite om op zoek te gaan naar een nieuwe tv-gids. Wat zijn de beste acties van de programmabladen op het moment? In onderstaand overzicht geven we u een top 5 van gidsen waarbij u naast een leuke korting én ook nog een welkomstkadootje krijgt.

HEMA cadeaukaart bij een abonnement op TelevizierWat zijn momenteel de beste aanbiedingen op het gebied van de programmabladen? In dit overzicht geven we u de top 5 van tvgids acties met cadeau van maart en april 2017. Voor alle alle aanbiedingen van tv gidsen kunt u terecht binnen de betreffende categorie op onze website. Voor de top 5 televisiegidsen hieronder geldt dat ze minimaal tot 31 maart en in sommige gevallen langer geldig zijn. Bij twijfel: de einddatum van de actie staat in de voorwaarden onder het aanvraagformulier vermeld.

De programmabladen top 5 van maart 2017

  • Televizier coverTelevizier met naar keuze een HEMA cadeaubon of een Nationale Entertainment Card. Bij deze tv gids krijgt u nu bij een jaarabonnement naast 61% korting een cadeaubon van de HEMA ter waarde van een tientje. Kiest u voor anderhalf jaar dan krijgt u een Nationale Entertainment Card ter waarde van 10 euro. Deze kaart is de opvolger van de platen- en cdbon en kunt u dus inwisselen bij de aanschaf van cd's, dvd's en computerspellen.
  • Voorkant van de Mikro GidsMikro Gids met HEMA cadeaukaart. Ook dit handige no-nonsense programmablad zonder poespas en duurdoenerij en veel aandacht voor de betere films op tv geeft nog tot eind maart 50% korting en daarbovenop een cadeaukaart van de HEMA weg bij een jaarabonnement voor 25 euro. Dat komt neer op slechts 48 cent per gids, dat scheelt dus meer dan de helft ten opzichte van de prijs in de losse verkoop van 99 cent.
  • Voorpagina van de NCRV GidsNCRV Gids met boekenbon van 10 euro. Tot 31 maart heeft ook de NCRV gids een leuke actie: bij een abonnement voor een jaar krijgt u 45% korting op de reguliere abonnementsprijs en betaalt u dus maar 35 euro, wat neerkomt op 67 cent per gids. Als welkomstcadeautje doen ze er ook nog een boekenbon van een tientje bij!
  • TVKrant coverTV Krant met Meyewatch horloge en 2 wisselbare canvas bandjes. De TVKrant heeft ook een aantrekkelijke actie: voor 47 cent per week leest u deze tvgids met veel aandacht voor film en tv-series uit binnen- en buitenland nu een jaar lang. Dat komt neer op in totaal 24 euro 50 voor een jaar, een korting van 45% op het normale jaartarief van 44,95. U krijgt als cadeau een Meyewatch inclusief twee verwisselbare bandjes. De Meyewatch is een trendy horloge waarmee u de bandjes in een handomdraai kunt wisselen en zo dus iedere dag trendy voor de dag kunt komen. Voor meer banden kunt u terecht op meyewatchshop.nl.
  • Voorkant van de VARAGidsVARA Gids met naar keuze een VVV bon of BOL.com cadeaubon van 20 euro. Deze actie loopt al wat langer bij ons maar is nog steeds een succes. U kunt een jaar lang met 33% op het reguliere tarief (59,95) de VARAgids lezen, 52 weken voor 39,95 dus. Dat komt neer op 77 cent per gids, en hierbij heeft u als cadeau de keus uit een VVV cheque van 20 euro of een BOL.com cadeaukaart van 20 euro. Wilt u profiteren van maximale korting? Dat kan ook: 52 weken voor 29,95, hetgeen neerkomt op 50% korting.

U ziet het: ook deze eerste lentemaand van 2017 zijn er tv gids acties die de moeite waard zijn. Bent u dus op zoek naar een nieuwe gids, dan loont het dus wellicht de moeite om van één van deze aanbiedingen gebruik te maken. We wensen u veel plezier met het uitkiezen van de voor u beste deal!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws