Je favoriete blad voor nog geen tientje op proef!

Tijdschrift proefabonnementen tot 10 euro

Begin de nazomer goed!

Een proefabonnement op een blad is een leuke en voordelige manier om vrijblijvend nader kennis te maken met een tijdschrift dat je wel eens los koopt of getipt hebt gekregen. We helpen je in dit artikel met het zoeken naar een aanbieding onder de 10 euro en hebben voor ieder wat wils gevonden.

Tijdschriften op proef onder de 10 euroHet is alweer halverwege augustus en de dagen beginnen alweer wat korter te worden. Vooral 's avonds kun je het al goed merken, zeker als het zonnetje het zoals de laatste tijd wel vaker een beetje laat afweten. Niet dat het wat geeft, want dat betekent dat de nazomer van start gaat en de gezellige herfst- en winteravonden er weer aan komen! En op die lange avonden heb je vaak even genoeg van al het tv geweld, ondanks het gemak dat je wellicht net nieuwe tv gids je verschaft. Dan is natuurlijk niets lekkerder dan heerlijk onderuitgezakt op de bank met een hete kop thee en wat chocolade-achtige verwennerij en een fijn tijdschrift waarin je helemaal op kunt gaan. Een proefabonnement op een tijdschrift is in de regel niet echt prijzig, ze zijn er van sommige bladen zelfs al onder de 10 euro. In dit artikel helpen we je door een aantal proefabonnementen op vrouwenbladen, mannenbladen, tijdschriften voor kinderen en special-interest bladen voor je op een rijtje te zetten, allemaal automatisch aflopend en voor 10 euro of minder. En allemaal zijn ze ook (voor hetzelfde bedrag) kado te geven!

Vrouwenbladen tot 10 euro

Binnen de categorie tijdschriften voor vrouwen is er volop keus wat betreft voordelige aanbiedingen. De top 5:

 1. Vriendin - 4 weken voor 7,50. Lees het leukste vrouwenweekblad nu met 22% korting, voor maar 1,75 per nummer dus!
 2. Privé - 5 weken voor 8 euro. Met Privé ben je iedere week op de hoogte van het reilen en zeilen van BN'ers. Je kunt nu vijf weken vrijblijvend kennismaken met Privé met 38% korting!
 3. Santé - 3 maanden voor 8,50. Het gezondste magazine van Nederland met aandacht voor zowel je innerlijk als uiterlijk.
 4. Royalty: 2 nummers voor 6 euro 80. Neem een proefabonnement van twee maanden op hét koninklijke tijdschrift en blijf zo op de hoogte van wat er speelt binnen de Europese koningshuizen.
 5. Weekend: 4 weken voor 7,50. Weekend staat iedere week vol onthullende en verrassende nieuwtjes over je favoriete sterren. Ook leuk om kado te doen natuurlijk!

Tijdschriften voor mannen tot 10 euro

Ook de mannen worden gelukkig niet vergeten als het om een voordelig proefabonnement gaat. Wat hebben we momenteel zoal in de aanbieding? De top 5 tot en met 10 euro is als volgt:

 1. Autovisie - 10 weken (5 nummers) voor een tientje. Dit autoblad van de Telegraaf jubileerde onlangs. Na 60 jaar is het nog steeds iedere twee weken weer genieten geblazen met nieuwe rij-impressies, tests en classic cars.
 2. Computer Idee - zes weken (drie nummers) voor 9,95. Het tijdschrift dat niet moeilijk doet over computers. Iedere twee weken in begrijpelijke taal alles over computers, netwerken, tablets en smartphones.
 3. Promotor - 3 maanden voor een tientje. Promotor is het motorblad van de ANWB. Waar andere motorbladen voornamelijk testen, testen en nog eens testen wijdt Promotor meer ruimte aan motorrijden als belevenis, met toeristische en nog steeds genoeg technische informatie.
 4. Know How - 3 maanden voor een tientje. Een aanrader in de categorie populair-wetenschappelijke bladen met iedere maand weer een lekkere portie snacks voor je brein.
 5. Beleggers Belangen - 10x voor een tientje. Iedere week staat dit blad vol waardevolle informatie over aandelen, obligaties, valuta's en grondstoffen.

Kinder- en jeugdbladen tot en met 10 euro

Het schooljaar 2016-2017 staat in het grootste deel van het land weer op het punt te beginnen. Midden Nederland heeft nog 1 weekje vrij, Noord-Nederland nog 2 en alleen Zuid Nederland is pas op de helft van de zes weken. Een mooi moment om een proefabonnement op een blad voor je kind of kleinkind te overwegen. We geven weer een top 5 kinderbladen en jeugdbladen tot en met 10 euro:

 1. Bobo - 3 maanden voor 9,95. Een geweldig leuk en bekend kinderblad, bestemd voor kinderen die in groep 1 en 2 zitten.
 2. Zo Zit Dat - 3 maanden voor een tientje. Met dit tijdschrift ontdekt je kind zelf hoe dingen werken. Een echte aanrader voor de leeftijdscategorie van plusminus 9 tot 15 jaar.
 3. National Geographic Junior - 3 maanden 9,95. De jeugd-versie van National Geographic Magazine, bedoeld voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8 en de brugklas.
 4. Okki - 3 maanden 9,95. Dit is een goede tip voor kinderen die zijn begonnen met leren lezen, schrijven en rekenen - voor groep 3 en 4 dus.
 5. Fashionista - 3 maanden voor een tientje. Een modeblad voor meiden die de Tina een beetje ontgroeid zijn.

Bladen voor wie eens iets anders wil proberen

Soms is het leuk om eens van de geijkte paden te gaan en een tijdschrift te kiezen wat niet vooraan in het tijdschriftenschap in de winkel ligt. Eens een keer geen Flair, Autoweek, Libelle, LINDA of Plus Magazine dus die iedere week of maand over alles en niets tegelijk gaan (wat ook hartstikke leuk kan zijn natuurlijk), maar een special-interest blad gewijd aan éé onderwerp. Een top 5 van proefabonnementen tot 10 euro in deze hoek:

 1. Bergen Magazine - 2 nummers 9,50. Geniet na van je bergwandelvakantie, plan alvast een nieuwe of geniet gewoonweg van de schitterende artikelen en fotografie.
 2. Dans Magazine - 2 nummers 9,50. Het tijdschrift voor wie dansen een passie is, met zowel aandacht voor moderne als klassieke dans.
 3. Schrijven Magazine - 2 nummers 9,50. Het blad voor creatief en recreatief schrijven, vol tips, inspiratie en technieken.
 4. Geschiedenis Magazine - 2 nummers 9,50. Ontdek de vaderlandse- en wereldgeschiedenis aan de hand van tijdvakken.
 5. Archeologie Magazine - 2 nummers 9,50. Voor wie geïnteresseerd is in oude beschavingen, bouwwerken en de mensen uit vroeger tijden.

Kranten onder de 10 euro

Een krant is natuurlijk geen tijdschrift, maar omdat op De Telegraaf na zo'n beetje alle landelijke en regionale dagbladen momenteel proefabonnementen onder de 10 euro aanbieden willen we het toch nog even vermelden. Dus wil je het AD, de Volkskrant, Trouw of het Parool proberen? Dat kan nog steeds 2, 3 of 4 weken voor slechts 1 euro per week. Woon je in Noord Holland, in het Gooi of in Zuid Holland nabij Leiden dan kun je je regiokrant 4 weken voor 9,95 uitproberen. Inwoners van de drie noordelijke provincies kunnen hun regionaal dagblad (het Dagblad van het Noorden voor Groningen en Drenthe en de Leeuwarder Courant voor Fryslân) tijdelijk 5 weken voor 10 euro lezen.

We hopen dat we je met dit artikel aan een mooie aanbieding onder de 10 euro voor een blad dat je vaak meeneemt uit de supermarkt hebben kunnen helpen, of dat we je misschien wel op het spoor van een interessant nieuw tijdschrift (en nieuwe hobby?) hebben kunnen zetten. Hoe dan ook: wederom alvast veel lees- en/of geefplezier gewenst! Heb je overigens net iets meer dan 10 euro over voor een proefabonnement op een tijdschrift dan komen de welbekende bladen als Donald Duck, Libelle en Autoweek ook tevoorschijn. Met ons handige filtersysteem kun je binnen een categorie aanbiedingen van bladen filteren op prijs, type abonnement en sorteren op nog meer kenmerken. Zo vind je altijd een tijdschrift abonnement dat bij je past!

Deel dit artikel:

Afbeelding: Leaves of fire van Brian Richardson onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws