Dada recensie van D.A. Bourjaily

Dada recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Dada »

# 1 - D.A. Bourjaily

Thematisch sterk kunsttijdschrift

Waardering: 8 / 10
Dada
Word abonnee van Dada

Aanbieding


Samenvatting recensie
Dada is het meest gefocuste tijdschrift over kunst met de grootste aantrekkingskracht. Wat in het blad staat wil je namaken, of er iets van jezelf aan toevoegen

Iedere nummer van Dada diept een thema uit. Je wilt het geheim van de dood weten. Dan zie je hoe de dood wordt uitgebeeld in de 17e eeuw, door de impressionisten, in beelden, in alle mogelijke kunstuitingen. Je poedert je gezicht, je tekent jezelf dood.

Je vindt handen fascinerend. Dan zie je handen zoals Goya of Picasso, Rubens of Rembrandt ze zag, en dan mag je ze maken zoals je ze zelf ziet. De aders, oude vingers, jonge nagels. Je bent gek op wit. Je leert wat wit is, de erfenis van wit, het gevoel van wit, wat is witter dan wit.

Dada is het meest gefocuste blad met de grootste aantrekkingskracht. Je wilt het namaken. Je wilt er iets van jezelf aantoe voegen. Je bent inderdaad 8 of 80, en je vindt het nog leuk. Jammer dat het tijdschrift niet iedere maand op de mat ligt.

Geef zelf je mening over Dada »

Dada wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er is één recensie en één korte review geschreven voor het tijdschrift Dada, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Dada recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Dada

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Dada? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Dada
Dada
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws