Donald Duck recensie van Azan Rasoul
Home

Laat een beoordeling achter over Donald Duck en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck recensie

Navigatie: « Donald Duck recensie #1 | Laatste recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over Donald Duck »

# 2 - Azan Rasoul

Waarom Donald Duck leuk en grappig is? Lees snel meer!

Waardering: 10 / 10
Donald Duck
Word abonnee van Donald Duck

Aanbieding
Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu voordelig op proef of kies voor een altijd (ook tijdens de eerste termijn) opzegbaar abonnement met tot 54% korting! Ben je een echte Duck-fan? Dan zijn er ook nog de leespakketten Donald Duck DubbelDuck (weekblad + Donald Duck Extra) en De Hele Mikmak (weekblad + Donald Duck Extra + pockets) voor nog meer leesplezier!


Samenvatting recensie
Het grappige aan Donald Duck is hoe hij dingen aanpakt. Soms zijn dingen heel simpel op te lossen, maar Donald maakt het altijd weer ingewikkeld.

Ik vind de Donald Duck héél leuk, en het is een geweldig tijdschrift. Ik leen het meestal uit de bibliotheek, alleen het is een end fietsen om daar heen te gaan. Maar omdat ik het druk met school heb (ik doe namelijk 2 gymnasium, en dan heb je heel veel huiswerk en toetsen), heb ik alleen 's avonds de tijd, alleen dan is de bibliotheek dicht. Dus de laatste tijd heb ik geen Donald Duck gelezen.

De enige oplossing was een Donald Duck abonnement nemen, maar dat mag niet van m'n ouders, omdat ze vinden dat het veel te dúúr is, en ze vinden het te kinderachtig om er geld aan uit te geven. Maar ik vind dat de Donald Duck voor jong en oud is! Dus als ik het jaarabonnement zou winnen zou dat super zijn , want ik wou heel lang een abonnement.

Waarom ik het een leuk blad vind? Ik vind het zo leuk omdat er voorin leuke brieven van kinderen en grote mensen staan, en dat is altijd leuk om te lezen. Dan kan je gekke dingen en bloopers van andere mensen lezen, en daar moet ik meestal om lachen! Ik vind de avonturen van Donald Duck heel erg leuk. Het is wel grappig hoe hij dingen aanpakt. Soms zijn dingen heel simpel op te lossen en Donald maakt het altijd weer ingewikkeld. Maar het is juist leuk om te zien hoe hij dingen anders oplost, terwijl het simpel kan.

En dat maakt de Donald Duck dus zo speciaal. Want er is geen tweede gekke eend op aarde die zo grappig en donzig is als Donald Duck.

Heel veel groetjes, Azan.

Geef zelf je beoordeling over Donald Duck »

Donald Duck krijgt van de lezers gemiddeld een 9.8

Andere Donald Duck recensies:
  1. 'Recensie van remco'
  2. 'Waarom Donald Duck leuk en grappig is? Lees snel meer!'

Bekijk alle meningen over Donald Duck »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies geschreven voor het weekblad Donald Duck, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Donald Duck

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Meer acties
Katrien Duck
abonnement
Katrien Duck proefabonnement
Donald Duck Junior
proefabonnement
Donald Duck Junior proefabonnement
Donald Duck Extra
abonnement
Donald Duck Extra proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws