Het Parool recensie van j van berkel

Laat een beoordeling achter over Het Parool en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Het Parool recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Het Parool »

# 1 - j van berkel

Goeie mensen die hun meningen ventileren

Waardering: 8 / 10
Het Parool
Word abonnee van Het Parool

Aanbieding
Lees HP nu 4 weken voor slechts 1 euro per week zowel op papier (maandag t/m zaterdag) als digitaal (24 uur, 7 dagen per week). Het proefabonnement stopt automatisch. Zaterdag + digitaal of volledig digitaal op proef is ook mogelijk.


Ik kan me geen abonnement veroorloven, maar koop Het Parool vaak in de losse verkoop en maak dankbaar gebruik van proefabonnementen. Ik woon in het zuiden van Nederland, maar zie Nederland als een grote stad. Een grote stad met A-dam als hoofdstad.

Ik vind het een kick om op de hoogte te blijven van culturele evenementen en recencies daarover lees ik graag. De lay-out spreekt me aan en je ziet nu ook alle andere kranten zogenaamd ineens op het idee komen dit ook te doen. Soms wordt het Parool niet bezorgd en krijg ik ter compensatie het NRC in de bus. Ik hoor mezelf dan vaak vloekend de trap op lopen. Wat moet ik met die zogenaamde kwaliteitskrant? Die terreur van politieke correctheid ademende omhooggevallen, achterlopende shit?

Ja, op zo'n moment weet ik waarom ik het Parool waardeer. Snel bovenop het nieuws. Geen verkeerde pretenties. Goeie mensen die hun meningen ventileren. Ik ben er blij mee en als ik me een abonnement zou kunnen permitteren dan werd het zonder verder na te denken Het Parool.

Vooralsnog maak ik graag reclame voor uw krant. Ter compensatie van alle goedkope proefabonnementen die ik reeds gehad heb. Dank!

J. van Berkel

Geef zelf je mening over Het Parool »

Het Parool wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.6

Er is één recensie en acht korte reviews geschreven voor de krant Het Parool, hierboven vind je recensie #1. Lees je deze krant ook, of heb je Het Parool recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant Het Parool

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Het Parool? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van deze krant helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het dagblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Het Parool
Het Parool
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Het Parool

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws