Het Parool Digitaal digitaal basis abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Het Parool Digitaal

 Tot 91% korting 
1 jaar Parool Digitaal Basis 1,75 / week
Het Parool Digitaal

De krant voortaan geheel digitaal lezen? Kies dan nu voor Parool Digitaal: in de vorm 'Digitaal Basis' voor onbeperkte toegang tot alle online artikelen (inclusief Plus-artikelen) op Parool.nl en én de nieuws-app of in de vorm 'Digitaal' indien u ook de digitale replica van de papieren krant wilt lezen. Deze laatste abonnementsvorm omvat tevens de interactieve 'Speciale Editie' en 'Uit Andere Media' waarmee u toegang krijgt tot alle online artikelen van 10 andere kranten waaronder de Volkskrant, Trouw, het AD en zeven regionale dagbladen. Eerst uitproberen? Dan kan ook middels een proefabonnement van 8 weken. Liever de krant ook op papier? Ga dan naar alle Parool abonnementen.

Bekijk de actie »
Profiteer van 39% korting met dit abonnement
Het Parool Digitaal logo

Alle Het Parool Digitaal abonnement aanbiedingen

 1. 1,75 per week - kortingsperiode 1 jaar
  digitaal basis abonnement39%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen in de app en op de nieuwssite
 2. 1,50 per week - kortingsperiode 2 jaar
  digitaal basis abonnement48%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen in de app en op de nieuwssite
 3. + Toegang tot Uit Andere Media3,25 per week - kortingsperiode 1 jaar = 0,54 per krant
  digitaal abonnement41%
  Digitaal - de digitale krant + alle online Plus-artikelen + Speciale Editie + Uit Andere Media
 4. + Toegang tot Uit Andere Media3,- per week - kortingsperiode 2 jaar = 0,50 per krant
  digitaal abonnement46%
  Digitaal - de digitale krant + onbeperkt Plus-artikelen lezen in de app en op HetParool.nl + Speciale Editie + Uit Andere Media
 5. + Toegang tot Uit Andere Media2,75 per week - kortingsperiode 3 jaar = 0,46 per krant
  digitaal abonnement50%
  Digitaal - de digitale krant + onbeperkt Plus-artikelen + Speciale Editie + Uit Andere Media
 6. + Toegang tot Uit Andere Media8 weken 4,- (0,50 per week) = 0,08 per krant
  proefabonnement91% - stopt automatisch
  Digitaal - Ma t/m za de digitale krant met bijlagen (pdf) + onbeperkt toegang tot Plus-artikelen in de app en op de website
      Meeste voordeel - 91% korting

Het Parool Digitaal lees je nu al vanaf € 4.00 - profiteer van tot maximaal 91% korting op dit dagblad!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
312 nummers 91,- 39% Bestel doorlopend
624 nummers 156,- 48% Bestel doorlopend
312 nummers 169,- 41% Bestel doorlopend
624 nummers 312,- 46% Bestel doorlopend
936 nummers 429,- 50% Bestel doorlopend
48 nummers 4,- 91% Bestel aflopend

Met een Het Parool Digitaal abonnement leest u voortaan de krant in de vertrouwde opmaak zoals u die van de papieren editie gewend bent geheel op digitale wijze. Altijd en waar u ook bent Het Parool bij de hand op uw smartphone en thuis op de laptop, desktop en tablet.

Het digitaal abonnement komt in twee varianten, te weten Digitaal en Digitaal Basis. De laatste is een afgeslankte vorm van het reguliere digitale abonnement waarbij u onbeperkt toegang krijgt tot online artikelen op Parool.nl en in de speciale nieuwsapp genaamd ‘Het Parool – Nieuws’ voor Android en Apple iPhone. De digitale replica van de dagelijkse krant, de speciale verrijkte Digitale Editie en toegang tot de dienst 'Uit Andere Media' krijgt u alleen bij het 'reguliere' digitale abonnement:

 • Het Parool - Nieuws omvat onbeperkte toegang tot alle online artikelen (inclusief Plus artikelen, welke te herkennen zijn aan het rode label en exclusief voor abonnees zijn) in de nieuws app en op de website Parool.nl. De app is beschikbaar in de App Store voor iOS (iPhone en iPad) en in de Google Play Store voor Android apparaten.
 • Het Parool Digitale Krant is de exacte digitale kopie van de papieren krant inclusief alle bijlagen zoals PS, Vrij en PS van de Week. De digitale krant kunt u lezen op zowel uw computer, tablet als smartphone. Daarbij heeft u de keuze uit de klassiek opmaak in kolommen zoals u deze ook van de papieren krant kent, of (als doorklik) per artikel met de tekst en beeld apart. De digitale krant is dagelijks vanaf 6 uur in de ochtend beschikbaar.
 • Het Parool - Digitale Editie is een speciale, verrijkte uitvoering van de krant van vandaag met extra beeld- en geluidsmateriaal. Ook verschijnt de Digitale Editie regelmatig op zon- en feestdagen, als er geen reguliere (papieren) krant verschijnt.
 • Uit Andere Media geeft u als Het Parool Digitaal-abonnee toegang tot alle online artikelen uit 11 van de beste kranten. Naast het Parool kunt u ook de artikelen (inclusief Plus/Premium etc.) van de Volkskrant, het AD, Trouw, het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de PZC, BN DeStem, de Stentor en Tubantia lezen. Daarvoor hoeft u in de apps van de betreffende kranten alleen maar in te loggen met uw inloggegevens van DPG Media die u direct toegestuurd krijgt na aanvraag van uw abonnement.

Benieuwd naar het Parool Digitaal abonnement? Kies dan de vorm die het beste bij u past en profiteer van scherpe kortingen op abonnementen met een looptijd van 1, 2 en 3 jaar. Hoe langer de periode, des te hoger de korting en des te langer u profiteert! Of kies eerst voor het proefabonnement van 8 weken (alleen beschikbaar voor de vorm Digitaal, niet voor Digitaal Basis) welke automatisch stopt. Nog een voordeel van digitaal: na het aanvragen krijgt u direct een e-mail met inloggegevens en kunt u direct beginnen met lezen!

Het proefabonnement van 8 weken stopt automatisch. Voor de overige abonnementen met looptijd van 1, 2 en 3 jaar geldt: het abonnement is tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment iedere maand eenvoudig opzegbaar is bij de uitgever. Het Parool is een uitgave van DPG Media; de digitale edities verschijnen van maandag t/m zaterdag met uitzondering van bepaalde feestdagen. De nieuwe digitale krant is van maandag tot en met zaterdag vanaf 6.00 uur beschikbaar.

Deel deze Het Parool Digitaal aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Het Parool Digitaal »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Het Parool Digitaal acties met korting

Aanbieding 1 - 1 jaar Parool Digitaal Basis € 1,75 / week  stopt automatisch: nee

Van
150,28
Voor91,00
Korting39 %
39%
korting

312 keer Het Parool Digitaal voor 91,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 2 jaar Parool Digitaal Basis € 1,50 / week  stopt automatisch: nee

Van
300,56
Voor156,00
Korting48 %
48%
korting

De hoogste korting op een Parool Digitaal Basis abonnement ontvangt u bij een looptijd van 2 jaar: 48% ofwel 1,50 per week in plaats van het reguliere tarief van 2,89.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 1 jaar Het Parool Digitaal € 3,25 / week  stopt automatisch: nee

Van
287,56
Voor169,00
Korting41 %
41%
korting

Nu 41% korting op 1 jaar het Parool Digitaal inclusief de digitale krant, toegang tot alle Plus-artikelen online, de Speciale Editie én Uit Andere Media.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 2 jaar Het Parool Digitaal € 3,- / week  stopt automatisch: nee

Van
575,12
Voor312,00
Korting46 %
46%
korting

Lees het Parool nu geheel digitaal: 2 jaar lang voor slechts 3 euro per week, dat is 46% korting op het reguliere abonnementstarief.

Vraag aan

Aanbieding 5 - 3 jaar Het Parool Digitaal € 2,75 / week  stopt automatisch: nee

Van
862,68
Voor429,00
Korting50 %
50%
korting

Profiteer van de hoogste korting op een Parool Digitaal abonnement bij een termijn van drie jaar: 50% goedkoper oftewel de helft van de abonnementsprijs!

Vraag aan

Aanbieding 6 - Proefabonnement: 8 weken Het Parool Digitaal € 4,-  stopt automatisch: ja

Van
44,24
Voor4,00
Korting91 %
91%
korting

Maak nu vrijblijvend en voordelig kennis met het Parool digitaal lezen: 8 weken de krant op uw telefoon, tablet en pc voor slechts 4 euro! Stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in digitale krant

Het dagblad AD Digitaal
AD Digitaal
1 jaar AD Digitaal Basis 2,- / week

Met het AD Digitaal Basis abonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen in de AD app en op AD.nl. Let op: met dit abonnement ontvangt u geen papieren of digitale krant. Bij het uitgebreidere AD Digitaal abonnement krijgt u wél van maandag t/m zaterdag beschikking over de digitale replica van het AD inclusief de bijlagen en op zaterdag het weekendmagazine Mezza + natuurlijk alle voordelen van AD Digitaal Basis. Voor aanbiedingen inclusief de papieren versie van het AD kijkt u bij alle AD abonnementen. AD Digitaal eerst op proef? Dan kan ook: 8 weken voor slechts 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 9,88

9%
korting
Slechts0,33 per tijdschrift
 
De krant VK Digitaal
Volkskrant Digitaal
1 jaar VK Digitaal Basis 2,25 / week

Probeer nu één van de digitale abonnementen van de Volkskrant uit: kies voor VK Digitaal Basis wanneer u toegang wilt tot alle online artikelen in de app en op de website Volkskrant.nl. Wilt u ook de digitale replica van de krant kunnen lezen? Kies dan voor VK Digitaal. Eerst de proef op de som nemen? Dan kan ook middels een Digitaal proefabonnement van 8 weken voor 4 euro! Voor abonnementen inclusief de papieren versie van de Volkskrant kijkt u bij alle Volkskrant abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 45,24

28%
korting
Slechts0,38 per tijdschrift
 
De krant Trouw Digitaal
Trouw Digitaal
1 jaar Trouw Digitaal Basis 2,50 / week

Probeer nu Trouw geheel digitaal met korting oplopend tot 34%! Kies uit één van de volgende abonnementen: Trouw Digitaal Basis voor onbeperkte toegang tot alle artikelen op de website Trouw.nl en in de Trouw nieuwsapp voor tablet en smartphone, Trouw Digitaal indien u daarnaast ook van maandag tot en met zaterdag de replica van de papieren editie inclusief bijlagen Verdieping en Tijdgeest wilt lezen of het Trouw Digitaal proefabonnement om eerst eens te kijken of digitaal lezen iets voor u is. Voor acties inclusief de papieren editie van Trouw kijkt u bij alle Trouw abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 32,24

20%
korting
Slechts0,42 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Het Parool Digitaal abonnement aanbieding, rubriek digitale kranten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Het Parool Weekend
proef abonnement
Het Parool Weekend
De Groene Amsterdammer
proef abonnement
De Groene Amsterdammer
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws