De Leeuwarder Courant recensie van Peter de Jong

De Leeuwarder Courant recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over de LC »

# 1 - Peter de Jong

Prachtig compleet artikel

Waardering: 8 / 10
De Leeuwarder Courant
Word abonnee van de Leeuwarder Courant

Aanbieding
Probeer de Leeuwarder Courant, de krant van Friesland, nu zes weken op proef. U ontvangt LC van maandag t/m zaterdag op papier en kunt ook digitaal lezen via de app LC Krant.


Samenvatting recensie
Als Randstedeling slechts bekend met de oppervlakkige media uit mijn omgeving, was ik aangenaam verrast door het artikel in de Leeuwarder courant over het stadsomroepers concours in Bolsward.

Als Randstedeling slechts bekend met de oppervlakkige media uit mijn omgeving, was ik aangenaam verrast door het artikel in de Leeuwarder courant over het stadsomroepers concours in Bolsward. Niet omdat ik daar deelnemer was, maar omdat het een inhoudelijk goed herkenbaar en vlot leesbaar geschreven verslag is.
Journalist Wieberen Elverdink wist de juiste toon te pakken, het verhaal compleet te vertellen en toch compact te blijven.

Wat het artikel helemaal af maakt was de gewaagde maar zeer goed geslaagde compilatie met fotos van Wietse Landman. Zowel de aan het Bolswarder Simmerwike concours deelnemende omroepers als hun vereniging EVSDON - Eerste Vereniging van Stads- en DorpsOmroepers van Nederland mogen zich gelukkig prijzen met deze verslaggeving.

Peter de Jong, Stadsomroeper Vlaardingen

8

Geef zelf je oordeel over de LC »

De Leeuwarder Courant wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Er is één recensie en drie korte reviews geschreven voor de krant de Leeuwarder Courant, hierboven vind je recensie #1. Lees je deze krant ook, of heb je de LC recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Leeuwarder Courant

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op de Leeuwarder Courant? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van deze krant informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het dagblad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Leeuwarder Courant

Welk cijfer geef je aan deze krant? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over de Leeuwarder Courant (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Geef je mening de ruimte:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws