De Leeuwarder Courant recensie van Peter de Jong

Laat een beoordeling achter over de Leeuwarder Courant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

De Leeuwarder Courant recensie

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over de LC »

# 1 - Peter de Jong

Prachtig compleet artikel

Waardering: 8 / 10
De Leeuwarder Courant
Word abonnee van de Leeuwarder Courant

Aanbieding
Probeer de Leeuwarder Courant, de krant van Friesland, nu zes weken op proef. U ontvangt LC van maandag t/m zaterdag op papier en kunt ook digitaal lezen via de app LC Krant. Of kies voor de vorm Weekend + Digitaal (zaterdag op papier en de hele week digitaal), Lang Weekend (maandag en zaterdag op papier en digitaal) of volledig digitaal.


Samenvatting recensie
Als Randstedeling slechts bekend met de oppervlakkige media uit mijn omgeving, was ik aangenaam verrast door het artikel in de Leeuwarder courant over het stadsomroepers concours in Bolsward.

Als Randstedeling slechts bekend met de oppervlakkige media uit mijn omgeving, was ik aangenaam verrast door het artikel in de Leeuwarder courant over het stadsomroepers concours in Bolsward. Niet omdat ik daar deelnemer was, maar omdat het een inhoudelijk goed herkenbaar en vlot leesbaar geschreven verslag is.
Journalist Wieberen Elverdink wist de juiste toon te pakken, het verhaal compleet te vertellen en toch compact te blijven.

Wat het artikel helemaal af maakt was de gewaagde maar zeer goed geslaagde compilatie met fotos van Wietse Landman. Zowel de aan het Bolswarder Simmerwike concours deelnemende omroepers als hun vereniging EVSDON - Eerste Vereniging van Stads- en DorpsOmroepers van Nederland mogen zich gelukkig prijzen met deze verslaggeving.

Peter de Jong, Stadsomroeper Vlaardingen

Geef zelf je beoordeling over de LC »

De Leeuwarder Courant wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Er is één recensie en drie korte reviews geschreven voor de krant de Leeuwarder Courant, hierboven vind je recensie #1. Lees je deze krant ook, of heb je de LC recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Leeuwarder Courant

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op de Leeuwarder Courant? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van deze krant helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het dagblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Leeuwarder Courant
Leeuwarder Courant
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over de Leeuwarder Courant

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws