Margriet recensie van e hanstede
Home

Margriet recensie

Navigeer: Eerste recensie | Margriet recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Margriet »

# 1 - e hanstede

Margriet is je wentelen in knusse gezelligheid

Waardering: 9 / 10
Margriet
Word abonnee van Margriet

Aanbieding
Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 4 weken op Margriet of kies voor een langer lopend abonnement vanaf een half jaar met als extra opties Margriet Extra en/of Margriet Puzzelen met korting exclusief voor nieuwe abonnees.


Ook al ben ik al jaren lid van de Libelle, toch ben ik elke week weer blij als mijn vriendin, haar Margriet weer bij mij in de bus gooit. Sanne is toch wel een favoriet en ook tot eind vorig jaar de rubriek waar een willekeurige lezer centraal in stond, was leuk.

Mijn woonkamer heb ik nog niet zo lang geleden gedeeltelijk veranderd door middel van de sfeerbeelden bij een reportage.

En al jaren staat er bij mij elke week een recept uit de Margriet op het menu. Kortom: Margriet is je wentelen in knusse gezelligheid.

Geef zelf je mening over Margriet »

Margriet wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.9

Er zijn in totaal zeven uitgebreide recensies en 37 korte reviews geschreven voor het tijdschrift Margriet, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Margriet recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Margriet

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Margriet? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het weekblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Libelle
proefabonnement
Libelle proefabonnement
Privé
abonnement
Privé proefabonnement
Story
proefabonnement
Story proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws