Margriet recensie van N. Walther

Margriet recensie

Navigeren: « Margriet recensie #6 | Laatste recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Margriet »

# 7 - N. Walther

Tijd voor mij!

Waardering: 8 / 10
Margriet
Word abonnee van Margriet

Aanbieding
Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 6 weken op Margriet voor slechts 10 euro of kies voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement mét of zonder Margriet Extra en/of Margriet Puzzelen met korting exclusief voor nieuwe abonnees.


Samenvatting recensie
Margriet is een ontspannend blad met actuele artikelen over onderwerpen die vrouwen bezighouden. Ook is het tijdschrift een platform om van gedachten te wisselen met andere lezers.

De Margriet is een informatief en ontspannend damesblad en mijn moeder (die nu zo'n beetje 81 jaar jong is), las 'm al toen ie net op de markt kwam. Zo ben ik ook 'besmet' geraakt. De onderwerpen in het blad zijn actueel en velerlei; iedere vrouw vindt hier goede informatie over zaken die haar bezighouden. Dit gaat van het opvoeden van pubers tot aan tips hoe je je als vrouw lekker(der) in je vel voelen kunt.

Het is een blad waarin de lezer ook een belangrijk platform vindt om eens van gedachten te wisselen met andere lezers. Dit kan door middel van een ingestuurde brief of het delen van iets wat je zwaar op de maag ligt. Dat is voor veel lezers prettig, heb ik gemerkt. Ook de recepten die in de Margriet staan zijn lekker en goed te volgen. De lay-out is mooi en het lettertype leest prettig vind ik en dat vind ik ook belangrijk. Dat je niet ondergeschreeuwd (of ondergesneeuwd) raakt met allerlei titels, kleuren, verschillende lettertypen en foto's; nee, alles is mooi in balans.

De columns maken het blad voor mij af. Heerlijk om met de beentjes op de bank en een lekkere kop thee echt even tijd voor mij te hebben met de Margriet op schoot. Ik vind het altijd jammer als ik 'm uit heb, want het smaakt altijd naar meer!

Geef zelf je oordeel over Margriet »

Margriet wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.9

Er zijn in totaal zeven uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Margriet, hierboven vind je recensie #7. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Margriet recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Margriet

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Margriet
Margriet
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Andere acties
Libelle
abonnement kado
Libelle abonnement kado
Story
proefabonnement
Story proefabonnement
Margriet
abonnement kado
Margriet abonnement kado
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws