Margriet recensie van Trude Matla-van der Veer

Margriet recensie

Navigeer: « Margriet recensie #4 | Margriet recensie #6 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Margriet »

# 5 - Trude Matla-van der Veer

Maar als ze er niet is...

Waardering: 7 / 10
Margriet
Word abonnee van Margriet

Aanbieding
Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 6 weken op Margriet voor slechts 10 euro of kies voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement mét of zonder Margriet Extra en/of Margriet Puzzelen met korting exclusief voor nieuwe abonnees.


Samenvatting recensie
De Margriet is ontspannende en zeer beschaafde, soms leerzame lectuur. Wel is het jammer dat trouwe abonnees niet tegen gereduceerd tarief ook kunnen profiteren van geschenken voor nieuwe abonnees.

Als vele vele jaren abonnee van Margriet had ik ruim een jaar geleden het wel zo'n beetje gehad. Ik was van plan om maar eens te stoppen. Maar eigenlijk sinds die tijd vond ik de onderwerpen en interviews vaak weer interessanter en dat opzeggen heb ik nog steeds niet gedaan. Langzamerhand werd ik weer blijer van Margriet. Het is ook wel lekker ontspannende en zeer beschaafde, soms leerzame lectuur. Je neemt er iets van mee. Dit weekend is de Margriet - die bij ons per post wordt bezorgd - niet aangekomen. Als ze er niet is...weet je wat je mist!

Het gebeurt weleens een enkele keer meer, maar nu baal ik echt. Ik had nu mijn lijfblad bij de zondagochtend koffie willen lezen. Ik weet dat ik morgen de klantenservice moet bellen. Help, waar is het nummer, want ik geef de Margriet altijd meteen door aan een vriendin. Ook moet ik allerlei nummers die op de adresgegevens staan telefonisch doorgeven, maar dat plastic omhulsel verdwijnt altijd meteen in de vuilnisbak. De Margriet komt na zo'n melding dan altijd veel later pas in de bus, als je de volgende al uit hebt. Een minpuntje dus. Maar niets aan te doen.

Waar ik me echt weleens aan erger is aan de goedkope proefabonnementen. Kennelijk betaal ik zelf dus al jarenlang veel te veel! En al die prachtige cadeaus die je bij een nieuw abonnement krijgt! Nu is er een prachtige bruine tas te verdienen, maar niet voor de jarenlange trouwe abonnees. Zelfs niet tegen gereduceerde prijs aan te schaffen. Zo gaat dat bij de meeste tijdschriften, ik weet het. Maar ik blijf dat onrechtvaardig vinden. Dat wilde ik even kwijt.

Geef zelf je mening over Margriet »

Margriet wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.9

Er zijn in totaal zeven uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Margriet, hierboven vind je recensie #5. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Margriet recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Margriet

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Margriet
Margriet
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Aanbevolen toppers
Margriet
abonnement kado
Margriet abonnement kado
Libelle
proefabonnement
Libelle proefabonnement
Story
proefabonnement
Story proefabonnement
Privé
abonnement
Privé proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws