vtwonen recensie van Letty Visser

vtwonen recensie

Navigeer: « vtwonen recensie #2 | Laatste recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over VT Wonen »

# 3 - Letty Visser

De kracht van VT Wonen

Waardering: 9 / 10
vtwonen
Word abonnee van vtwonen

Aanbieding
VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-idee√ęn, sfeer en stijl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op vtwonen van 3 , 6 of 15 nummers met korting. Inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet.


Samenvatting recensie
VT Wonen brengt je op ideeŽn en geeft je inspiratie om iets moois van je huis, woonkamer en thuisgevoel te maken.

Tot voor kort was VT-Wonen een van de diverse mogelijke woon-tijdschriften die ik nu en dan kocht. Ik was voortdurend op zoek naar ideeën en inspiratie om iets moois van mijn huis, woonkamer, thuisgevoel te maken. Tot ik bij toeval stuitte op de VTWonen prijsvraag, een aantal maanden geleden. Ik won één van de prijzen: een wooncheque van € 5.000,-. Een complete verrassing!

Ik werd ontvangen door 2 stylistes die met eindeloos geduld, veel gevoel en kennis van zaken een goed doordacht plan presenteerden naar aanleiding van mijn foto's van de huidige woonkamer en een gesprek over mijn voorkeuren, smaak, ideeën, praktische kanten, dagelijks gebruik, enz. De conclusie was verrassend: ik werd van mijn nogal vastgeroeste gedachten los geweekt en kreeg een geheel nieuw perspectief aangeboden... en dat voelde heel goed... ook bij mijn partner.

De gewonnen geldprijs werd goed besteed. Het thuisgevoel, na aanpassing volgens het aangeboden plan, was heel groot. Het is écht mijn "kleurrijke wereldkamer" geworden! Net alsof ik eindelijk thuiskom... alsof mijn moeilijke voeten eindelijk in goed aangepaste schoenen passen...

Los daarvan maak ik zelf ook een aantal woon-accessoires. Ook daarover doe ik regelmatig leuke, inspirerende ideeën op, waarmee ik regelmatig op nieuwe mogelijkheden stuit, om mee verder te experimenteren. Steeds weer erg spannend om te zien of het wel of niet aan slaat. Vaak krijg ik op zijn minst leuke reacties en naar aanleiding daarvan weer nieuwe reacties en ideeën.

Ik kijk sindsdien met nóg meer interesse uit naar ieder nieuw nummer van VTWonen.

Geef zelf je mening over VT Wonen »

vtwonen wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.4

Andere vtwonen recensies:
  1. 'Wonen en kijken bij de bewoners'
  2. 'Wat valt dit tegen'
  3. 'De kracht van VT Wonen'

Bekijk alle meningen over vtwonen »

Er zijn in totaal drie uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift vtwonen, hierboven vind je recensie #3. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je VT Wonen recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift vtwonen

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
vtwonen
vtwonen
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws