Cadeau voor vaderdag - 20 juni 2021

Vaderdag cadeau 2021: verras je vader met een magazine abonnement!

Geef hem zijn favoriete tijdschrift cadeau - abonnement stopt automatisch!

Verras je vader met een klein en leuk cadeau op vaderdag: een automatisch aflopend abonnement op zijn favoriete blad bijvoorbeeld. Dat kan al vanaf 10 euro, dus voor ieder budget is er wel een geschikte aanbieding. Hieronder hebben we de top 10 voor vaderdag 2021 voor je samengesteld.

Geef je vader een magazine cadeau met vaderdag

Op zondag 20 juni 2021 is het al weer zover: tijd om pa in het zonnetje te zetten! Met een beetje mazzel is het op die dag lekker weer, zodat je fijn en veilig buiten kunt genieten van elkaars gezelschap. Maar nu nog een cadeau... Het scheersetje, de smart home hub, de koffiemachine met alle toeters en bellen, een robotmaaier of een paar grappige sokken? Of toch misschien liever iets simpels waar hij lekker mee op de bank kan hangen of rustig in de tuin van kan genieten? Zoals bijvoorbeeld een paar weken of maanden zijn favoriete magazine in de bus? Hieronder hebben we de top 10 van meest bestelde mannenbladen voor je op een rijtje gezet. De rest van het assortiment vind je in de magazines cadeau voor mannen. Veel geefplezier gewenst!

Top 10 magazines voor vaderdag 2021

 1. Formule 1 MagazineFormule 1 Magazine - wordt 2021 nu dan eindelijk het jaar van Max of gooit concullega Lewis Hamilton toch weer een flinke portie roet in het eten? In het blad Formule 1 volgt je vader alle coureurs en hun teams het gehele jaar door op de voet. Regelmatig komen naast de reguliere edities specials uit, waaronder de seizoens preview, het jaaroverzicht, een Max Verstappen special en in 2021 natuurlijk ook een editie helemaal gewijd aan de Dutch GP! Formule 1 magazine kun je 3, 10 of 21x (de laatste inclusief 3 specials) cadeau geven.
 2. QuestQuest - dit populair wetenschappelijke maandblad met telkens weer nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten is al jarenlang een hit. Een cadeau-abonnement op Quest is er al voor een 17,50: je vader krijgt dan drie nummers. Wil je een langer lopend abonnement cadeau geven? Dat kan ook: vijf keer voor 25 euro of 11 keer (een jaar) voor 50 euro.
 3. National Geographic MagazineNational Geographic Magazine - voor wie wil ontdekken hoe fascinerend onze wereld is. Dit blad neemt je mee naar de verste uithoeken van onze schitterende aarde. Je vader blijft zo helemaal op de hoogte van schitterende natuur, de nieuwste inzichten uit de wetenschap, geschiedenis, bijzondere expedities en cultuur. National Geographic kun je 3, 5 of zelfs 11 keer cadeau geven. Een cadeau-abonnement op dit blad is er al vanaf 15 euro.
 4. Autoweek magazineAutoweek - al jarenlang een zeer populaire titel voor mannen met een liefde voor auto's, en met recht. Want alles wat je maar wilt weten lees je in dit autoblad: van autonieuws tot de meest actuele rij-impressies en van objectieve vergelijkende tests tot uitgebreide achtergrondverhalen. Een mini-abonnement op Autoweek geef je nu cadeau voor slechts een tientje, je vader krijgt het blad dan zes weken automatisch in de bus!
 5. Men's HealthMen's Health - de tijd dat vaders al vroeg 'oud' waren en een inactieve levensstijl gingen leiden is tegenwoordig voor de meesten (gelukkig) toch echt wel voorbij. Vaak wordt er aan een tweede, derde of zelfs vierde jeugd begonnen door serieus te gaan sporten. Men's Health kan de actieve en volhardende vaders hierbij een handje helpen: hoe dat laatste restje buikvet kwijt te raken en uiteindelijk toch dat felbegeerde sixpack te krijgen? Zit dat er helaas niet (meer) in? Wees gerust: er staan genoeg andere tips en lezenswaardige artikelen in dit blad. Men's Health kun je 3, 5 of 11x cadeau geven.
 6. FietsFiets - en we gaan nog even door op de sportieve tour. Want niet elke sportieve vader wil per sé een gespierd bovenlijf en een sixpack natuurlijk. Veel mannen kiezen liever voor hun wekelijkse ronde op de racer of MTB. Voor hen is er het tijdschrift Fiets: het magazine voor de sportieve fietser met alles over materiaal, techniek, onderhoud, training en voeding. Fiets kun je je vader drie, zes of dertien keer cadeau geven.
 7. Helden MagazineHelden Magazine - voor de vaders die liever over sport lezen is er Helden Magazine: een mooi blad over kampioenen en topsporters van de hand van (hoe toepasselijk!) vader en dochter Frits en Barbara Barend. Kan je pa geen genoeg krijgen van verhalen over sporthelden? Trakteer hem dan op een cadeauabonnement op het blad Helden, dan heeft hij drie, vijf of tien maanden lang genoeg leesvoer op dat gebied.
 8. Filosofie MagazineFilosofie Magazine - is je vader meer het filosofische type die graag diep nadenkt over diepzinnige dingen en wereldproblemen? Dan is Filosofie Magazine, dat inzicht wil bieden in ingewikkelde kwesties uit de wereld, een heel geschikt vaderdagcadeau. Dit blad kun je als mini-abonnement 3 of 5x cadeau geven.
 9. FietsActiefFietsActief - waar het eerder genoemde tijdschrift Fiets voor de sportieve fietser is, is FietsActief hét blad voor de recreatieve (toer)fietser. Met volop inspiratie voor mooie fietsvakanties en dagjes weg in binnen- en buitenland. Iedere editie bevat tevens een uitneembaar streekgidsje met route en leuke adresjes. FietsActief kun je 3 of 9 maal cadeau geven.
 10. CHIP FOTO MagazineCHIP FOTO Magazine - voor vaders die graag eropuit trekken met de spiegelreflexcamera, compactcamera of systeemcamera om de mooiste foto's te maken. Het blad heeft in iedere editie vergelijkende tests van de nieuwste camera's en accessoires, tips en how-to's om pa's fotografie-skills te verbeteren en de mooiste portfolio's. CHIP kun je al vanaf 15 euro cadeau geven.
  1. Deel dit artikel:

   Afbeelding: Coffee Cup van Valeriia Miller

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws