Burkely tas bij een tijdschriftabonnement

Burkely tas bij een abonnement

Kies uit 5 tijdschriften

Gedurende de maanden mei en juni hebben een vijftal tijdschriften een leuke gezamelijke actie: voor 99,95 ontvang je een jaar lang het blad op de mat en een schitterende zwart lederen Burkely tas ter waarde van 149,95.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Burkely tas t.w.v. 149,95 bij een abonnement op Roots, Zin, Vorsten, delicious en SeasonsEen leuke gezamenlijke actie van de tijdschriften Roots, Zin, Seasons, delicious en Vorsten: bij een jaarabonnement kun je nu een schitterende Burkely tas ter waarde van 149 euro 95 ontvangen. De tas is van 100% zwart leder, is 38,5 cm breed en 30 cm hoog (een 13 inch laptop pas er dus makkelijk in), heeft een schouderband die afneembaar en te verstellen is en heeft een flink aantal handige opbergvakken die met een rits of een drukknoop zijn af te sluiten. Lees hieronder meer over deze mooie aanbieding en de bladen die meedoen.

De actie: jaarabonnement op een tijdschrift met een Burkely tas

Het betreft de volgende actie: bij de bladen Zin, Seasons, delicious, Roots en Vorsten kun je nu tot 1 juli een jaarabonnement afsluiten voor 99,95. Naast een jaar lang je favoriete tijdschrift iedere maand in de bus en digitaal op je tablet, telefoon en computer ontvang je ook een prachtige zwartlederen Burkely tas met een winkelwaarde van 149,95. Een mooie deal, waarbij de korting ten opzichte van de normale prijs van een jaarabonnement + de aanschaf van de tas voor de normale prijs kan oplopen tot wel 50%. Ben je dus op zoek naar een stijlvolle nieuwe tas en lees je één van de genoemde bladen toch al regelmatig, dan is dit je kans!

De tijdschriften die meedoen

Het tijdschrift ZinZIN is een tijdschrift voor mensen voor wie een nieuwe fase in hun leven is aangebroken. De kinderen zijn de deur uit en werk en andere verplichtingen zijn een stuk minder of zelfs al helemaal verleden tijd. Aangezien we met zijn allen steeds ouder worden maar tegelijkertijd ook jonger en vitaler blijven breekt er dus een nieuwe periode aan met allerlei leuke mogelijkheden. Hierover schrijft ZIN iedere maand.

Het blad RootsRoots (voorheen Grasduinen) is een schitterend natuurmagazine met maandelijks de mooiste natuurreportages en prachtige fotografie uit eigen land en het buitenland. Roots nodigt je uit om er zelf op uit te trekken: de wandelschoenen aan, fotocamera mee en genieten maar! De columns van boswachter André Donker en schrijver Tommy Wieringa completeren het geheel.

Het tijdschrift SeasonsSeasons is het blad voor wie van groen, rust en ruimte houdt. Het maandblad brengt al het moois van het seizoen en het buitenleven: heerlijke recepten met eerlijke ingrediënten, unieke logeeradressen, bijzondere reizen, schitterende buitenhuizen en de mooise tips om je eigen huis te decoreren.

Delicious magazineDelicious magazine is het tijdschrift over lekker koken én lekker leven. Het blad staat iedere maand vol met een grote hoeveelheid maakbare recepten vergezeld van prachtige fotografie, inspirerende verhalen van mensen met een passie voor eten en geeft je tips over eetgelegenheden die je bezocht moet hebben, de nieuwste keuken gadgets en de beste wijnen.

Het tijdschrift VorstenVorsten is het blad voor wie het Nederlands koninghuis een warm hart toedraag. Naast nieuws en reportages over onze eigen koninklijke familie lees je in Vorsten ook over alle belangrijke buitenlandse vorstenhuizen. Vorsten is een kwaliteitsblad dat bekend staat om het hoge waarheidsgehalte en prima contacten en vormt hierdoor een betrouwbare bron van koninklijke informatie.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws